mata-kow
mama do kwadratu :)
U mnie ból spojenia się nie pojawił, często za to mam kłucia w pachwinach i czuję napór chyba główki
Też często męczy mnie zgaga, a po długim weekendzie wyskoczyły mi rozstępy na brzuchu :-( A tak się cieszyłam, że mam tylko trochę na jednym biodrze, a tu ni z tego ni z owego popękała mi skóra
Widocznie nie miała się jak już rozciągnąć, a poza tym brzuszek mi już sporo opadł i coś musiało się naciągnąć ;-) pocieszam się, że wyskoczyło kilka koło pępka i cała masa pod, ale są leko sine i widać jakby rowki, a nie takie czerwone krechy jak na biodrze ;-)
Od kilku dni mam tez takie dziwne kłucia brzucha zaraz pod piersiami, jakbym miała tam siniaka, albo była zadrapana i tak dziwnie mnie to piecze. Skóra nie jest zaczerwieniona ani nic i juz nie wiem co to może być
Też często męczy mnie zgaga, a po długim weekendzie wyskoczyły mi rozstępy na brzuchu :-( A tak się cieszyłam, że mam tylko trochę na jednym biodrze, a tu ni z tego ni z owego popękała mi skóra
Widocznie nie miała się jak już rozciągnąć, a poza tym brzuszek mi już sporo opadł i coś musiało się naciągnąć ;-) pocieszam się, że wyskoczyło kilka koło pępka i cała masa pod, ale są leko sine i widać jakby rowki, a nie takie czerwone krechy jak na biodrze ;-) Od kilku dni mam tez takie dziwne kłucia brzucha zaraz pod piersiami, jakbym miała tam siniaka, albo była zadrapana i tak dziwnie mnie to piecze. Skóra nie jest zaczerwieniona ani nic i juz nie wiem co to może być

męczyłam się z tym w 4 m-cu jak zaczęła mi siara lecieć
i do tego swędzenia mogłam sobie płatami skórę z sutków ściągać
żadne smarowidło nie pomagało 
. Mam tylko nadzieję, że po porodzie się rozbrykam na całego.
powinni się cieszyć, że w przyszłości dzięki tym Dzieciaczkom będzie miał kto pracować na ich emerytury...
ale w czwartek mam wizytke wiec zobaczymy co ginka powie...
i znów się wszystko przeciągnie