Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czego masz się zawstydzać jak masz taki piękny brzuszekdzieki dziewczynkiaż sie zawstydzilam,

w łóżku teraz pewnie każda z nas czuje sie jak słonica hi hiU nas z seksikiem kruchomężulek chodzi, zaczepia, ale jak już się coś rozkręca, to on hamuje, bo boi się o maleństwo
a ja to czuję się jak słonica i gimnatyka łóżkowa jest dla mnie bardzo męcząca ;-) mam nadzieję, że po porodzie wróci ochota
![]()

Nie wierzę własnym oczom. No i u nas się zaczęło rozdwajanie. Ale ten czas leci. Za niedługo to będziemy miały rozdwajanie na porządku dziennym.

. A najlepiej według mnie by było jakbyście mogli mieszkać sami bez rodziców, choć zdaję sobie sprawę, że nie zawsze jest to możliwe. Jesteście młodzi i napewno dacie radę.
A wtedy na pewno wspólnie podejmiecie dobrą decyzję co zrobić czy mieszkanko czy domek.No ja też jestem ciekawa która następna. Bo ja to bym tak chciała 16 Maja iść akurat goście przyjeżdżają i jakbym wychodziła to już by wyjeżdżali więc kłopot z nimi spadłby na MDzięki - umieram z ciekawości, kto będzie drugi na liście :-)

Tak to sobie sprytnie obmyśliłam