• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milka ja też czytałam, że po odejściu czopu nie można, bo czop jest naturalną barierą dla płodu przeciwko bakteriom itp. a jak go juz nie ma, to nie ma co przed bakteriami chronić :sorry2:

U nas z seksikiem krucho :sorry2: mężulek chodzi, zaczepia, ale jak już się coś rozkręca, to on hamuje, bo boi się o maleństwo :sorry2: a ja to czuję się jak słonica i gimnatyka łóżkowa jest dla mnie bardzo męcząca ;-) mam nadzieję, że po porodzie wróci ochota :-D
w łóżku teraz pewnie każda z nas czuje sie jak słonica hi hi
ja powiedziłam że na 2-3 tyg przed porodem bede to robić 5 razy dzieeeeeniie, 4 razy po dwa razy etc.....etc....etc..
ale póki co, to nici z tego po ostanim incydencie:-(
a ha czy was tez tak mocno swędzą sutki:baffled:

wlasnie zajrzałam na do majówek:szok:ile tam sie dziewczynek już wykluło :szok: ale moja polożna mi mówila że dziewczynki zazwyczaj szybciej pojawiają sie na świecie;-)

:szok::szok::szok:Nie wierzę własnym oczom. No i u nas się zaczęło rozdwajanie. Ale ten czas leci. Za niedługo to będziemy miały rozdwajanie na porządku dziennym.

EDYTKO gratuluję Tobie i Męzowi narodzin dzieciaczków.

Snoopy, Milka ma rację, żeby się dotrzeć to musicie zamieszkać razem:tak::tak::tak:. A najlepiej według mnie by było jakbyście mogli mieszkać sami bez rodziców, choć zdaję sobie sprawę, że nie zawsze jest to możliwe. Jesteście młodzi i napewno dacie radę.

Magdziarko grunt, że mąż ma głowę na karku i potrafi logicznie myśleć;-):tak:A wtedy na pewno wspólnie podejmiecie dobrą decyzję co zrobić czy mieszkanko czy domek.

Dzięki - umieram z ciekawości, kto będzie drugi na liście :-)
No ja też jestem ciekawa która następna. Bo ja to bym tak chciała 16 Maja iść akurat goście przyjeżdżają i jakbym wychodziła to już by wyjeżdżali więc kłopot z nimi spadłby na M:-D:-D:-D:-D Tak to sobie sprytnie obmyśliłam

A ja mam chyba przepowiadające bo czasami boli mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę. W czwartek idę na wizytkę to się okaże co tam słychać u mojego dzidziulka:tak:
My grillowaliśmy w sobotę i wczoraj mniam mniam. W sobotę wpadła do nas rodzinka na kawkę z moich rodzinnych stron bo przyjechali niedaleko nas na majowy weekend i nas odwiedzili. Nie powiem zrobili nam miłą niespodziankę. A wczoraj my się do nich wybraliśmy. Młody szalał na podwórku. Cieszył się bo był w centrum zainteresowania wszyscy na nim uwagę skupiali, a ja mogłam poddać się błogiemu lenistwu. Ale mi się marzył taki dzień beztroski:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry