Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mój M się boi że coś się stanie maluszkowi a poza tym miałam bóle a teraz to nie wiem czy nie skurcze więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu
a powiedzcie ile po porodzie trzeba czekać na zblizenie?J tylko na weekendy przyjezdza....Bo o 4 z kawalkiem musial by wstawac do pracy... ale jak juz malec bedzie z nami to nie bedzie mial wyjscia))
takie życie. Nie jest łatwe!!!Najgorsze jest to ze on jest tak jakby maminsynkiem, i do mamusi musi)) Ja juz mu zapowiedzialam ze conajmniej miesiac przed porodem ma juz u mnie mieszkac, bo mi juz jest strasznie ciezko...zobaczymy co z tego wyjdzie...jaj nic to wole zostac samotna mama niz sie z nim urzerac caly czas...
Tego wam życze z całego serca...i masz rację niech się wprowadza. To w końcu ojciec dziecka...i nie ma wykrętów...a do mamuni to sobie pojedziecie raz na jakiś czas i będzie jeszcze lepiej..bo te synusiowe mamy to robią więcej kłopotu niż dobra!