• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja się wyspałam popołudniu i teraz mi się nie chce.
Magdziarko z pewnością Twój M wymyśli coś dobrego:tak:
mój M też jest pomysłowy i często przy remontach daję mu wolną rękę:-)

reklama
i ja ide już spać właśnie M poprawia posciel to znaczy ze czas lulu spokojnej nocki mamusie no i dzidziulki :-D

Ja też lubię koszule nie kubię majtek i piżam strasznie mnie drażnią.
Co do sexu to my też od 5 m-ca nic:no: mój M się boi że coś się stanie maluszkowi a poza tym miałam bóle a teraz to nie wiem czy nie skurcze więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu:tak: a powiedzcie ile po porodzie trzeba czekać na zblizenie?

A ja spie dzisiaj tylko z dzidziem bo J tylko na weekendy przyjezdza....Bo o 4 z kawalkiem musial by wstawac do pracy... ale jak juz malec bedzie z nami to nie bedzie mial wyjscia;)))

Najgorsze jest to ze on jest tak jakby maminsynkiem, i do mamusi musi;))) Ja juz mu zapowiedzialam ze conajmniej miesiac przed porodem ma juz u mnie mieszkac, bo mi juz jest strasznie ciezko...zobaczymy co z tego wyjdzie...jaj nic to wole zostac samotna mama niz sie z nim urzerac caly czas...

reklama
Najgorsze jest to ze on jest tak jakby maminsynkiem, i do mamusi musi;))) Ja juz mu zapowiedzialam ze conajmniej miesiac przed porodem ma juz u mnie mieszkac, bo mi juz jest strasznie ciezko...zobaczymy co z tego wyjdzie...jaj nic to wole zostac samotna mama niz sie z nim urzerac caly czas...

Lepiej poszukać kompromisu ...dziecku jest potrzebny ojciec..Tzn wyznaję taką zasadę lepsza mamusia samotna szczęśliwa , niż mamusia i tatus oboje nieszczęsliwi. Ale Wy jesteście młodzi i musicie się dotrzec..jeśli tylko będziecie mieli wspólny cel, wspólne plany i jednakowa dążenia to na pewno się uda...:tak:Tego wam życze z całego serca...i masz rację niech się wprowadza. To w końcu ojciec dziecka...i nie ma wykrętów...a do mamuni to sobie pojedziecie raz na jakiś czas i będzie jeszcze lepiej..bo te synusiowe mamy to robią więcej kłopotu niż dobra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry