• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziś czytałam że do końca można się kochać i wcale nie jest to zabronione ani nie szkodzi maluchowi. Ja tam "używałam" męża do końca i teraz też zamierzam.

jestem w szoku
niby wiem ze ciaze blizniacze zawsze przed terminem sie rozsypuja....ale przyznam ze sie troche wystraszylam:szok:

ja mam jutro wizyte

nie dawno ja panikowałam i uspokoiły mnie dziewczyny to teraz ja ciebie uspakajam będzie dobrze :tak: na pewno twoja dzidzia jeszcze pomieszka w brzusiu :-)

my tez fikamy
jak wczesniej ktores nie pada ze zmeczenia:-D nim to drugie dotrze do lozka
w nasieniu meskim sa skladniki ktore - gdy juz jest czas rozwiazania - pomagaja w rozwinieciu akcji porodowej - i nawet lekarze zalecaja sex - przed samym porodem

tez tak czuje
tzn nie czuje nic co mialo by przepowiadac wczesniejszy porod
mimo ze nadal dosc intensywnie zyje - nie czuje ze sie sypie
ale zawsze przed wizyta i wejsciem na fotel strach czuje ze uzlysze - chodzisz kochana z rozwarciem:-(

reklama
Jak dotrwam do 37tc to owszem bede urzywala J jak wczesniej, ale teraz wole sie powstrzymac zeby nie bylo wczesniaczka...Ale J czasami nie wytrzymuje i wtedy sa problemy... czytalam ze i od pieszczenia sie jakies hormony wydzielaja przyspieszajace porod...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry