• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dwa dni mnie nie było na forum a tu już mamy czerwcowe dzieciaczki!!:-):-) ale super!!

EDYTKO OGROMNE GRATULACJE!!!
Niech chłopaki się zdrowo chowają!!!:tak::tak::tak:

Noo to dziewczynki która następna!?!;-)

Ja chodze z rozwarciem i kazda wizyta u gina to masakra... Boje sie ze mnie na patologie polozy... ostatnio bylo dobrze wiec i teraz bede dobrej mysli chociaz na wizyte dopiero 12 bede szla;))) juz 36tc bedzie wiec coraz bespieczniej dla mojego dzidzia;)))

hehe - dziewczyny:-D

ja tam mojego nie zabijam
nie denerwuje mnie w ogole
czasem dzieci bym :zawstydzona/y: przez okno wyrzucila - bo sa w stanie mnie rozwscieczyc
ale doslownie licze do 10-ciu i przechodzi ta nagla bezsilnosc i chec potupania pietkami:-D

magdziara - budowa to ciezka sprawa. My mamy cala rodzinke daleko - wiec z dziecmi latwo naprawde nei jest...jeszcze jak przychodzi taki etap i chcesz poooszczedzac - dochodzisz do wniosku ze mozesz to zrobic wlasnymi rekami i zaoszczedzic kilka tysiecy....i rezygnujesz z ekip - bywa ze widujemy sie z mezem ok polnocy - na chwile - bo ja w domu z dziecmi....a on tam dlubie...ech..no latwo nie jest
ale satysfakcja jest wielka i nie zaluje
tylko zaluje ze nie mam tu na miejscu babci. Agata po szkole by zjadla obiad, babcia by dzieciaczki przechowala do pozna...nie ma kompletnie do pomocy nikogo..i ta kulamy
ale w naszym wypadku wieksze mieszkanie kwotowo by pewnie bylo identycznie z 180 m domkiem - bo musialabym miec dla naszej 5 przynajniej 4-5 pokojowe - wiec zamiana mieszkania na wieksze bylaby chwilowa....bo 5 pokojowych nie buduja...
polecam zatem budowe - 1-1,5 roku charowki i spokoj na lata

Ja to wszystko wiem. U nas o tyle sprawa jest łatwiejsza że teść ma bardzo dużą prężną firmę budowlaną i powiedział, że jak tylko damy znać wybuduje nas raz dwa. Projekt mamy ( domek 144mkw) i mówił że do 350 tys się zmieści. Mamy duz zdolnośc kredytową więc nie ma problemu. Mieszkania w Olsztynie też drogie. Dzisiaj widziałam ładne 2-poziomowe 110 mkw za 450 tysięcy...to tyle co dom. Ale u nas z tą budowa jest tak, że nie mamy pewności, że zostaniemy w Olsztynie. A mieszkanie zwsze łatwiej sprzedać niz dom za miastem no i po co tracić rok z życia na budowę, pomieszkać w nim kolejny rok i wyprowadzać się...z mieszkaniem jakoś łatwiej...mąż mysli on jest ekonomistą to na bank wymysli dobrze!!

DObranoc
ide do lozka
jutro proza zycia - dzieci wrocily z wojazy - Agata na 8 do szkoly..skonczylo mi sie dobre :tak:
a tu juz polnoc za chwilke bedzie:-(

Dziewczynki a mnie gin mówił że po odejściu czopa nie wolno już się kochać :dry: no a jak czop odejdzie np 2 tyg przed porodem.... ja już się nie mogę doczekać sexiku , nie kochaliśmy się od października ze względu na krwiaczka podkosmówkowego a teraz szyjkę więc mężuś będzie chyba biedny później :-D

magdziara - macie faktycznie do przemyslenia
ale jak maz " ma leb" to trzeba mu zaufac
moj tez ma nie od parady i czasem sie zdaje na niego
i dobrze na tym wychodze

reklama
No własnie mój mąz to łebski facet ...:tak:idę się do niego potulę i pogadam:tak:...moze opowie o czym tak mysli intensywnie. Miłej nocy wszystkim mamuniom i
proszę się jeszcze nie rozdwajać.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry