• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacina ja ciebie podziwiam że do pracy jeszcze chodzisz:tak::tak::tak: kontrola szybko minie i głowę będziesz miała luźniejszą:happy::happy:
Witam Cię serdecznie Zuzi;-)
Aniknulka ja mam co noc sny erotyczne, więc nam chyba bardzo hormony buzują:-)

hm... mój wypisał, ale myslę,że to może raczej po to aby na izbie widzieli,że jestem jego pacjentką...przy Krzymku też miałam skierowanie... :sorry2:

a tak normalnie to chyba jest tak,że jak zaczynasz rodzić to jedziesz do szpitala i już... nie odeślą przecież do domu bo ktoś nie ma skierowania ...

Dzisiaj w szkole rodzenia położna opowiadała nam, że w naszym szpitalu ze względu na dużą liczbę rodzących, wypuszczają dzieciaczki i mamy do domu na drugą dobę!!! Jak ta tendencja się utrzyma, to prosto z sali porodowej odstawią mnie do domku :-D

Witam!
Ja na chwilkę:sorry2:, byłam dzisiaj u gina i powiedziałam o skurczach,byłam na ktg no i mam silne skurcze przez 30 minut trochę się ich nazbierało no i szpital (najlepsze jest o,że ja skurczy nie czułam,czułam tylko jak mały się napina i tyle) Do szpitala jadę jutro rano bo muszę czekać za mamą bo córki samej nie zostawie,a mój M. wyjeżdza,dostałam fenoterol i mam leżeć(jeszcze dziś w domku)
No i porobiło mi się:-(Nie wiem ile tam będę i nie wiem jak zniose rozłąke z małą pierwszy raz w życiu:-(
Mały próbuje wydostać się na zewnątrz:szok: waży 2760 ale nie wiem czy usg się nie pomyliło, nie ma jeszcze wykształconej kości piszczelowej(tak mówił lekarz)
Wiem,że piszę trochę chaotycznie ale smutno mi bo nie wiem co będzie dalej,znowu złapał mnie skurcz:szok: idę się położyć...
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!

ojoj Julia - ale się narobiło...trzymaj nogi mocno zacisnięte ;-)- a tak na serio to mam nadzieję,że uda się lekarzom wszystko wyciszyc i dotrwacie do terminu :tak:

Aniaw, Darunia no to możemy sobie podać rączki z tymi snami oczywiście hormony:-Dhihi a brak tejże przyjemności także sprzyja więc wszystko się składa w całość i sen gotowy
Agacinko bardzo Cię podziwiam, że masz na to wszystko siły oczywiście Magdziarka też nie marnuje czasu :-D
ja jutro znów do stolicy, badania i poradnia cukrzycowa (trochę mnie opiernicza bo pozwoliłam sobie w weekend majowy podjeść grilka) ale cóż teraz już cukier się ustabilizował najważniejsze, żeby nie przekraczać normy

Głuszku ja z przygotowaniami to tak jak TY, nic nie gotowe a z moja Ninką o tej porze wszystko było już uszykowanwe:tak:
LIMBA głowa do góry,trzeba czasami faceta trochę krótko, tzn przywrócic do normalności, czasami są takimi egoistami że ho ho:wściekła/y:
ale w głębi duszy pewnie przeżywa to na swój sposób:sorry2: dlatego tak sie zachowuje, trzymaj sie kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry