• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj moja kopie od rana do wieczora . Ciekawa jestem czy ona jak się urodzi to w ogólne będzie spała w dzień:szok: bo jak na razie tego nie widzę a przed wszsytkim nie czuję żeby spała.

a jakich warunków Zuzkus?? wiesz coś więcej?? bo ja póki co zbieram się na wycieczkę do szpitala, coby właśnie wywiad zrobić, ale chętnie posłucham bardziej doświadczonej mamusi :-):-)

Limba,rozumiem doskonale i ściskam gorąco Ciebie i brzuszek. Wiesz jakie są facety, nie zabijaj, masz rację poczekaj na zemstę jak schudniesz po porodzie :-):-) uśmiechnij się, będzie dopsz:-):-)

Limba ja mialam takie mysli jak ty, tez mialam ochote zabic mojego J bo sie odkrecal nie chcial ze mna rozmawiac wcale mnie nie przytulal, jak by byl tylko brzuszek beze mnie... Wykrzyczalam mu wszystko, wyplakalam sie i od tamtej pory wkurza mnie raczej to ze on caly czas by mnie przytulal;))) Jak sie troszke wyciszysz to zgarnij go na boczek i powiedz co ci lezy na serduchu, Tobie ulzy a on moze zmieni nastawienie;))))

Zgadzam sie z flexy;)))
moj brzydal jest bardzo wyrozumialy i cierpliwy, jak wczoraj jechal do siebie to caly podrapany, posiniaczony i z delikatnie rozcieta glowa... Jak wyszedl to mi sie go szkoda zrobilo... mam nadzieje ze juz niedlugo humorki mina i bedzie tak jak przedtem;)))
Moj suwaczka sie nie czepia tylko piersi i brodawek, mowi ze takich ogromnych w zyciu nie widzial, wkurza mnie to a jednoczesnie rozsmiesza bo on taka cudna minke robi jak to mowi;)))

Ja już nie mam wyboru i muszę pisac, bo promotor za 2 tygodnie chce mieć całą pracę, a ja mam dopiero pół :baffled: Pocieszam się, że teraz mam kompletniejsze materiały i juz powinno iść szybko, ale i tak zawsze jest coś, co okazuje się, że muszę jeszcze dogrzebać :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry