Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to chyba taki urok końcówki ciąży który dotyka większość przyszłych mamuś
mój mężuś ma anielską cierpliwość i naprawde czasem sama jak siąde i pomyśle o moich humorkach to go podziwiam że jeszcze nie wybuchł 
obrączkę już też musiałam zdjąć z prawej ręki bo miałam wczoraj problem - nie chciała się cholera zdjąć
w środe mam wizyte u gina i pewnie okroi mi dawki leków, zaczynam się obawiać jak organizm mi zareaguje 

jeśli chodzi o roztrzepanie i koncentrację, to ja zaczęłam się jąkać strasznie i brakuje mi słów, jak mam coś powiedzieć
poza tym jestem cholernie niewyspana i chce mi się Coli!! i to tak, że normalnie nic, tylko stanąć i tupać nogami
koszmar - facet jakoś nie chce iść do sklepu, mówi że to niezdrowe bo tam jest E-180 i aspartam

Hej czerwcowki! Jestem tu nowa ale mam nadzieje, ze pozwolicie mi sie wkrecic :-) Jestem mama dwojki dzieci 7 i 4 lata na 1 czerwca spodziewam sie trzeciegoZ jednej strony chciala bym juz zobaczyc to nasze Malenstwo, meczy mnie duzy brzuch, wieczne zmeczenie itd, ale przy najlzejszym skurczu mysle "byle nie teraz" moze dlatego, ze wiem co mnie czeka. Mam jeszcze troche czasu, niech sobie grzecznie siedzi. Pozdrawiam!!!
....
Witajcie po przerwie! Jak tylko sie uporam z domem to na dluzej wskocze na bb....
Magdziarka ale z Ciebie pracuśja to już tracę siły dziś prawie zemdlałam - podróż do stolicy autobusem mnie wykończyła, M musiał wyjśc po mnie bo bym nie doszła
Dzis mamy szkołę ostatni raz i dostaniemy certyfikat, teraz jestem po obiadku więc nabrałam troszkę sił
W nocy było ok, choć miałam erotyczne sny, chyba po tej naszej lekturzehihihi

no ale szkoła rodzenia więc rozumiem.....
Widzialam, Edytka urodzila dzieciaczki. Jeszcze nie zlozylam gratulacji, bo nie wiem gdzie to wszytsko pisac....