• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A mnie ostatnio w srodku nocy skurcz zlapal i troche sobie pokrzyczalam, J sie wyrwal ze snu i do mnie to juz?? Gdzie jest torba?? a ja ze lzami w oczach ze boli jak cho...ra ale jakos sie podnioslam i rozchodzilam i przeszlo;))) A on do tejpory w strachu ze juz w kazdej chwili moze sie zaczac;))) Faceci chyba sie duzo bardziej przejmuja niz my;)))

reklama
milkaa napewno ok ja tez mam leukocyty podnisione ale podobno tak w ciazy sie czesto zdaza.

Dzis tez mam wizyte mam nadzeje ze wszystko bedzie ok. Jak narazie szyjka byla dluga i nie bylo rozwarcia mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie bo jak nie to znow mnie szpital czeka.

U nas w sypialni cichuutko... Jakoś mnie stan błogosławiony ochłodził, a poza tym gienek nie pozwala, bo leczymy (ciągle!!!:wściekła/y:) jakieś paprochy.

Wracając do tematu wątku- jakie kapcie/ klapki/... najlepiej się sprawdzają na oddziale? Mam takie japonki plastiowe, co się pod prysznic nadają, ale nie wiem czy jakichś jeszcze nie skombinować.

A! Kupiłam koszule do karnienia w mothercare- dość długie, bo jakoś nie mam ochoty z tyłkiem na wierzchu paradować, rozpinane, mam nadzieję, że się nie ugotuję...

ja już zapomniałam jak to się robi ;-) mamy zakaz od 26 tygodnia kiedy to znalazłam się w szpitalu...kiedy my to wszystko nadrobimy :-D:-D:-D
Ostatnio powiedziałam J.,że jak Dzidź nie będzie chciał przyjść na świat to będziemy działać - ale on chyba się boi, że zrobi Małemu krzywdę :-) Facetowi ciężko to wszystko czasami ogarnąć... kiedyś mówił mi np.,że czuje jakiś balonik :-D:-D:-D

odnośnie stroju do spania - w zimie muszę mieć coś na górze ponieważ ręce mi marzną - latem na golasa... teraz jakoś upodobałam sobie koszule chociaż zawsze byłam przeciwniczką..

a, jeszcze jedno - moja koleżanka robiła 3xS i nic nie pomogło - Mały urodził się 2 tyg. po terminie :-)

reklama
Ja mam za to inny problem - wyszly mi na nodze zylaki:szok:...
Jestem zalamana bo nigdy nie mialam probleow z zylami

milkaa ja mam żylaczyska rodzinne- mama, babcia i ciotka pooperowane, mnie tez to pewnie kiedyś czeka... na razie dostałam od mamy spray LIPO- HEP chyba jest na receptę, a do tego kazała łykać CYKLO 3 FORT.

Koncentrację to ja mam tragiczną, w połowie strony zapominam co za książkę czytam:szok:.

I jestem absolutnie pozbawiona decyzyjności... dobrze, że chłopa mam od myślenia, hehehe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry