reklama
aniaw też wczoraj czytałam o tej dziewczynie:-( przykra sprawa znów niewinne osoby giną z rąk pijanych idiotów

ja wczoraj również byłam cały dzionek nad wodą
i mimo że siedziałam w cieniu pod choinką to i tak się opaliłam
nasmarowałam się tona kremu z dużym filtrem a mimo wszystko mnie złapało
plam na szczęście jeszcze nie dostałam.....

ja wczoraj również byłam cały dzionek nad wodą

Hej laski!
Ja wczoraj tez korzystalam ze słonaczka jak tylko sie dalo (komary życi nie dają):-)
Przeczytalam dzis o tej dziewczynie i wiecie co łzy w oczach mi stanęly! Ja bardzo czesto jeżdrze autem i człowiek nawet sobie sprawy ne zdaje co go moze spotkac. :-(
Ja wczoraj tez korzystalam ze słonaczka jak tylko sie dalo (komary życi nie dają):-)
Przeczytalam dzis o tej dziewczynie i wiecie co łzy w oczach mi stanęly! Ja bardzo czesto jeżdrze autem i człowiek nawet sobie sprawy ne zdaje co go moze spotkac. :-(
A ja się zwleklam z łozka i pojechalam do miasta, bo mialam kilka spraw w urzedach i du...a nic nie zalatwilam bo jeszcze moich papierow nie ma ani dowodu choć date odbioru mialam na dzis (musialam wymienic) a bez dowodu nic nie zalatwie! I jeszcze babka bezczelnie ze "prosze przychodzic i sie dowiadywać " a ja się patrze na nią i mowie "dobrze tylko jak kiedys zaczne tu rodzic to bedzie pani musiala odebrac moj porod bo bez dowodu do szpitala nie biorą!" To laskawie zapisala nr tel i dadzą mi znac! Do tego ani prawa jazdy nie odbiore teraz ani danych w NFZ nie zmienie i wogole! 
Do tego jeszcze dziewczyny z pracy maja jakies problemy z szefem i kierwnikiem i molestuja mnie zebym cos zrobila , zadzwonila i pogadala z nimi bo one same nie poradza sobie. I w srodku nocy budza mnie tel z zalami!

Do tego jeszcze dziewczyny z pracy maja jakies problemy z szefem i kierwnikiem i molestuja mnie zebym cos zrobila , zadzwonila i pogadala z nimi bo one same nie poradza sobie. I w srodku nocy budza mnie tel z zalami!

U mojej bratowej jest 11 lat różnicy , oba chłopaki i sytuacje bywały komiczne. Mały zrobił kupke w pieluchę a starszy - telefon do mamy , do taty ( rodzice w pracy i nie mogli przyjechać ) i został sam na polu bitwy. Co zrobił ? Założył wielkie żółte rękawice, klamerkę na nos ale jakoś sobie poradził .
rozbawilo mnie to niesamowicie

A
Asiowo
Gość
Mnie dzis M z lózka wyrzucił, bo trzeba było w koncu do urzadu meldunek pojechac załatwiac..., a ze On bez prawka jeszcze musze jezdzic:/ ale na szczęście pozwolił mi w aucie siedziec i odpoczywać, bo ja teraz w tych urzedach bym traciła cierpliwość i tylko cisnienie by mi rosło...
Na szczecie meldunek załatwiony
reklama
J
Jola244
Gość
hej dziewczyny u mnie dziś słonko już zaczyna dopiekać .
Wczoraj byłam u chrześnicy na komunii było nie samowicie goraco i nogi mi tak spuchły że nie mogłam wcale chodzić :-( i dziś patrze że wcale nie jest lepiej .
Ale pocieszam się że to już nie długo
Wczoraj byłam u chrześnicy na komunii było nie samowicie goraco i nogi mi tak spuchły że nie mogłam wcale chodzić :-( i dziś patrze że wcale nie jest lepiej .
Ale pocieszam się że to już nie długo

Podziel się: