reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
aniaw też wczoraj czytałam o tej dziewczynie:-( przykra sprawa znów niewinne osoby giną z rąk pijanych idiotów:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

ja wczoraj również byłam cały dzionek nad wodą:tak: i mimo że siedziałam w cieniu pod choinką to i tak się opaliłam:szok: nasmarowałam się tona kremu z dużym filtrem a mimo wszystko mnie złapało:baffled: plam na szczęście jeszcze nie dostałam.....

Hej laski!
Ja wczoraj tez korzystalam ze słonaczka jak tylko sie dalo (komary życi nie dają):-)

Przeczytalam dzis o tej dziewczynie i wiecie co łzy w oczach mi stanęly! Ja bardzo czesto jeżdrze autem i człowiek nawet sobie sprawy ne zdaje co go moze spotkac. :-(

A ja się zwleklam z łozka i pojechalam do miasta, bo mialam kilka spraw w urzedach i du...a nic nie zalatwilam bo jeszcze moich papierow nie ma ani dowodu choć date odbioru mialam na dzis (musialam wymienic) a bez dowodu nic nie zalatwie! I jeszcze babka bezczelnie ze "prosze przychodzic i sie dowiadywać " a ja się patrze na nią i mowie "dobrze tylko jak kiedys zaczne tu rodzic to bedzie pani musiala odebrac moj porod bo bez dowodu do szpitala nie biorą!" To laskawie zapisala nr tel i dadzą mi znac! Do tego ani prawa jazdy nie odbiore teraz ani danych w NFZ nie zmienie i wogole! :wściekła/y:

Do tego jeszcze dziewczyny z pracy maja jakies problemy z szefem i kierwnikiem i molestuja mnie zebym cos zrobila , zadzwonila i pogadala z nimi bo one same nie poradza sobie. I w srodku nocy budza mnie tel z zalami! :angry:

U mojej bratowej jest 11 lat różnicy , oba chłopaki i sytuacje bywały komiczne. Mały zrobił kupke w pieluchę a starszy - telefon do mamy , do taty ( rodzice w pracy i nie mogli przyjechać ) i został sam na polu bitwy. Co zrobił ? Założył wielkie żółte rękawice, klamerkę na nos ale jakoś sobie poradził .

rozbawilo mnie to niesamowicie :-D jakbym widziala mojego brata w takiej syt tez by tak chyba zrobil :-) albo poszedl do sąsiadki:-)

Mnie dzis M z lózka wyrzucił, bo trzeba było w koncu do urzadu meldunek pojechac załatwiac..., a ze On bez prawka jeszcze musze jezdzic:/ ale na szczęście pozwolił mi w aucie siedziec i odpoczywać, bo ja teraz w tych urzedach bym traciła cierpliwość i tylko cisnienie by mi rosło... ;) Na szczecie meldunek załatwiony:)

pszczółki łaczcie sie na wszystki porodowkach :-D

a my z moim M jak narazie (i chyba wogole) zatrzymamy sie na jednym dzieciaczku:tak:

Dziewczyny - macie bardzo fajne piłeczki, może ja też jeszcze nadrobię :-) Bo te Wasze brzuszki są takie bardziej... "ciążowe" ;-)

reklama
hej dziewczyny u mnie dziś słonko już zaczyna dopiekać .
Wczoraj byłam u chrześnicy na komunii było nie samowicie goraco i nogi mi tak spuchły że nie mogłam wcale chodzić :-( i dziś patrze że wcale nie jest lepiej .
Ale pocieszam się że to już nie długo :tak:

Do góry