Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iwoszku mam nadzieję, że synkowi się poprawitrzumam kciuki
nie wiem co Ci poradzić bo nie miałam jeszcze takich problemów ale jestem z Tobą całym sercem i mam nadzieję, żedo jutra mu przejdzie
najważniejsze żeby dużo pił
- cała noc dosłownie przesrana ;-); wiozę go zaraz do lekarza...
- ale nic to, ja mam prawo... teraz mam dobry czas, choć kilogramów nie ubywa lecz przybywa... ale są chwilę,że nie mogę na siebie patrzeć...
ja tez uwielbiam słoneczkoJa uwielbiam słoneczko , wczoraj byliśmy nad wodą i mała wlazła do wody nogami do kolan a ja siedziałam w cieniu na trawce.

jeszcze o tanią odzież chciałam zahaczyć bo Olek rośnie jak na drożdżach i z ubiegłego lata żaden T- shirt nie jest na niego dobryi tak siedzę tu i kwitnę...
bo u Kacpra też krucho ze spodniami i koszulkami. Odkąd poszedł do przedszkola to wszystko się na nim dosłownie pali. Tak to do ogródka chodził w jakiś tam spodniach co były do zdarcia, ale do przedszkola to już musi wyglądać. A tam wiadomo ganianie na kolanach i,t.p.