reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia ale masz fajnie z tym aerobikiem , marzy mi się ale nawet jak wrócę do pracy to szkoda mi czasu - będę go wolała małej poświęcić bo nie będzie mnie w dzień tyle że ..ach odbiję sobie kiedyś - zapału niestety nie mam na ćwiczenie w domu - skończyło się na tym że sobie nagrałam płytkę z ćwiczeniami :-):-):-)
Jak mała będzie miała 2 lata to jeszcze nie będę aż taka stara na ćwiczenia , no nie :-)

reklama
Nie wiem czy już Wam pisałam zaczęłam chodzić na Rollmasaż byłam całe dwa razy. Nie jestem przekonana czy to coś da, ale zawsze jakaś odskocznia od domowych obowiązków. A po Rollmasażu wskakuję na chwilkę na platformę wibracyjną podobno ma ujędrniać ciało. No nic zobaczymy. Muszę tylko wykupić karnet bo raz, że taniej a dwa będę miała większą mobilizację żeby tam chodzić, a M nie będzie mógł się wykręcić od zostania z dziećmi w domku:-):-):-)
Też myślałam o aerobiku ale u nas niestety nie ma czegoś takiego. I wyboru wielkiego nie miałam.
No ale zawsze to człowiek coś dla siebie zrobi

Kasiu na ćwiczenia nigdy nie jest za późno:tak::tak::tak:

Dziewczyny zdrówka maluszkom (tym starszym też ;-))

Agusia super wieści :-)

Asiowo cieszę się, że udało Ci sie tyle dzisiaj pozałatwiać :tak:

Kasiu Ola może w końcu się przekona do sztucznego mleczka, a 50 ml to sporo, bo jak sobie przypomnę zdjęcie, jak Ola reaguje na butle i sztuczne mleko ;-):-D

Ale Wam zazdroszczę, areobiki, baseny, masaże, a w mojej dziurze nic nie ma :zawstydzona/y::no::zawstydzona/y: jedynie ten rollmasaż, ale ciekawe kiedy na niego będę mogła pójść, ajk daleko od domu... ja też słyszłam, że rollmasaż jest dobry, ponoć super działa na tkankę tłuszczową i rozstępy:tak:
zostają jeszcze spacerki... mała mi dzisiaj nie pakała :tak: ale to dlatego, że zasuwałam z wózkiem jak mały samochodzik (stwierdziłam, że jak mała zasypia w aucie, to zaśnie i w wózku, tylko muszę z podobną prędkością śmigać ;-):-D) no ale mała usnęła wpatrując się w dzrzewa i spała 45 minut :szok: normalnie szok, bo na spacerze sypia max 30 min :tak:
z usypianiem dalej masakra... mała od drzemki do drzemki je 2 razy, a śpi po pół godziny... ciekawa świata kobitka... jutro spróbuje ją dłużej trzymać bez kładzenia spać, zobaczymy czy będzie lepiej :sorry2:

jutro jadę w końcu zawieźć papiery do ubezpieczlni, żeby zapłacili mi za urodzenie dziecka i pobyt w szpitalu (dopiero niedawno mi z pracy dali druki :wściekła/y:)

a teraz sobie siedzę nad pracą... mała niedługo na karmionko pierwsze będzie mlaskać, nakarmię, posiedzę jeszcze trochę i do spania. Mąż ma jutro wolne, więc mogę dłużej posiedzieć, bo nie będę jutro sama :tak:

Ciekawe co z Aniknulką, juz kilka dni się nie odzywa...

Tez Wam zazdroszcze tych wypadow. U mnie mam aerobic pod nosem po tylko przejsc przez ulice. Noo ale nie mam z kim Wopjtka zostawic. Maz w delegacji tesciowa popoludniu pracuje.
mam dzisaij zly nastroj pogoda go tylko poglebuila.

Mata to ty lepiej kup sobie rolki to i ćwiczenia i prędkość - 2 w 1:-):-):-)
Oj dziewczyny dzwoniłam godzinę do lekarza i dopiero po godzinie się dodzwoniłam :szok:
Wstałam po 6 stej żeby się w razie czego przygotować bo nie pamiętałam o której dziś lekarz przyjmuje i się okazało że dopiero o 11 stej .

hejka laseczki

zdrówka dla wszystkich!!
u mnie szpital na całego:-( Mikołaj ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk oczywiście:-( Karol niedoleczony i wczoraj postawiłam mu bańki:sorry2: a ja i mój M mamy zawalone gardła i nie możemy w ogóle rozmawiać:no: dosłownie głos nam zanikł:szok: oszaleć idzie:-( a jeszcze wczoraj spędziłam w przychodni przez te głupie badania okresowe ponad 3 godziny:wściekła/y:
odnośnie wózka ja również jak Mata mam dużą gondole z podwyższanym oparciem także jak maluszek ma ochotę sobie popatrzeć to troszku mu oparcie daję do góry:tak: będę na pewno z gondoli korzystać jak najdłużej się da...

reklama
Do góry