ja nie płace czynszu od 4 miesiecy - takze pierwsze co mamy 1800 czynszu do zapłacenia
, ale jak mąz ma prace to już będzie z czego to zapłacić. nie lubie tak robić, ale to jedyny rachunek którego mogę nie placić i nic mi nie odłączą....
na wiosne posprzedaje troche dziewczynskich ciuchów Marysi na allegro to zawsze jakaś kaska wpadnie, bo wszystkie męskie zostawiam mojej siostrze
.
No nie wiem jak to będzie z kasa powiem wam ale cięzko jest. Generalnie mamy jeszcze 20 tys. pożyczki i trzeba to jeszcze oddawac. Kurde czemu w tym kraju nie moga zapłacić pensji np. 5000 zł. To uwazam jest pensja godziwa. Mozna popłacić rachunki, zyć spokojnie do końca miesiąca, kupic cos dzieciakom a niech druga osoba zarabia chociaz te 2000 to juz się robi fajna sumka, nie? I można coś odłożyć. Kurde chyba mam za duze wymagania,.....Teraz mieliśmy wspólne dochody 4000 zł i to nam tak na styk starczalo, bardzo na styk..... nie wiem gdzie ta kasa przepływa. Moze ja rozrzutna jestem jakas?
, ale jak mąz ma prace to już będzie z czego to zapłacić. nie lubie tak robić, ale to jedyny rachunek którego mogę nie placić i nic mi nie odłączą....na wiosne posprzedaje troche dziewczynskich ciuchów Marysi na allegro to zawsze jakaś kaska wpadnie, bo wszystkie męskie zostawiam mojej siostrze
No nie wiem jak to będzie z kasa powiem wam ale cięzko jest. Generalnie mamy jeszcze 20 tys. pożyczki i trzeba to jeszcze oddawac. Kurde czemu w tym kraju nie moga zapłacić pensji np. 5000 zł. To uwazam jest pensja godziwa. Mozna popłacić rachunki, zyć spokojnie do końca miesiąca, kupic cos dzieciakom a niech druga osoba zarabia chociaz te 2000 to juz się robi fajna sumka, nie? I można coś odłożyć. Kurde chyba mam za duze wymagania,.....Teraz mieliśmy wspólne dochody 4000 zł i to nam tak na styk starczalo, bardzo na styk..... nie wiem gdzie ta kasa przepływa. Moze ja rozrzutna jestem jakas?
. Po szczepieniu cały dzień był pogodny, śmiał się dziś nawet więcej, niż zwykle. Temperatury też nie miał podwyższonej, także super
.
jak to nie pomoże to już sama nie wiem co
nie ma bata wolę stabilną pewną sytuację niż siedzenie w domu i zastanawianie się czy sobie poradzimy.....poza tym mamy hipotekę a tu finanse muszą być
i powiem wam że nie jest źle pracując
chłopaki mają więcej taty i babci przy okazji:-)
no niestety... u nas same opłaty 1200zł na miesiac