Julia!
Czerwcowa mama'08
Oj kochane widzę,że dużo piszecie o rachunkach,u nas też ciągle trzeba za coś płacic ale ja się tym aż tak nie martwie bo M. dosyć zarabia także starcza na rachunki ale już na wykończenie domu na zewnątrz nie:-(,a po to ciągle wyjeżdza do pracy aby w końcu skończyć tą chate
chociaż w środku skończyliśmy ten remont
Chorowitkom i ich dzieciaczkom,życze zdrówka oby wszystkie wasze problemy się rozwiązały i wszystko było Ok.
Mamot udanych chrzcin
Jola ale dużego masz chłopca
i już mówi mamo
Jestem z bb na bieżąco ale mam brak czasu na pisanie,u nas dobrze chociaż mnie chandra jesienna dopadła, Filip ma się dobrze codzienne długie spacery go hartuja, dzisiaj przyjechała do mnie koleżanka z Hollandii i jedziemy potem do knajpki na piwko,mama zostaje z dziećmi.

Chorowitkom i ich dzieciaczkom,życze zdrówka oby wszystkie wasze problemy się rozwiązały i wszystko było Ok.
Mamot udanych chrzcin

Jola ale dużego masz chłopca

Jestem z bb na bieżąco ale mam brak czasu na pisanie,u nas dobrze chociaż mnie chandra jesienna dopadła, Filip ma się dobrze codzienne długie spacery go hartuja, dzisiaj przyjechała do mnie koleżanka z Hollandii i jedziemy potem do knajpki na piwko,mama zostaje z dziećmi.