reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jak Nadia miala z miesiąc czasu to dostała zapalenie jamy ustnej i byliśmy u Homeopaty i przepisal jej krople i te kuleczki - nic jej nie pomogło a stosowała dłuzszy czas

Teraz Fabiana zaczęłam leczyć homeopatią, odkąd zaczał chodzic do przedszkola zaraz zaczeły się u niego infekcje...znajomi polecili mi dobrego homeopatę i zobaczymy jaki bedzie efelkt koncowy ...na razie dostaje full leków :baffled:

Witajcie kobietki!:-)
U nas dzis mija 5 miesiecy odkad Maja sie urodzila-kurcze,jak dawno to bylo....:-)

Zdrowka dla wszystkich chorujacych!

Gratulacje ddla Majeczki:-)
A my kolejny dzień w domku spędzimy:-( Pogoda zmienia się w takim tempie, że nie opłaca się wychodzić z domu. Chwila slońca, a za moment zaczyna okrutnie padać. I tak oto drugi dzień w domku.
Wiecie, że ten wyjazd M dobrze chyba nam robi:tak: Zaczynam tęsknić:-) Fakt mijają dwa tygodnie jak go nie ma. Ale uświadomiliśmy sobie, że nie jest tak źle jak nam się wydawało. Chyba i dla nas zaczyna świecić słońce. Bo bałam się o nas coraz bardziej. Zobaczymy tylko jak się pouklada jak wróci. ale jestem pełna optymizmu.

Agusia czasem dobrze jest za kimś potęsknić żeby docenić to co się ma.
Możesz powiedzieć że teściowa oddała ci przysługę

Agusia czasem dobrze jest za kimś potęsknić żeby docenić to co się ma.
Możesz powiedzieć że teściowa oddała ci przysługę

Oj tak na coś się przydała. A żeby było śmieszniej to M mówił, ze teściowa powiedziała, że w sumie to jestem dobrą synową:zawstydzona/y: Ale to chyba przez to, że Damian pojechał do niej a ja za dużo nie brzęczałam. Oby tylko nie było w tym fałszerstwa. Ale w zwi,azku z tym, że ja wolę mysleć, że ludzie są dobrzy a nie źli. Wierzę w jej dobre intencje:tak:

Cioteczki gdzie się podziewacie?:-) Chyba wszystkie Mamy spędzają miło niedzielę z mężusiami i dzieciaczkami. Za to pewnie wieczorem coś sie ruszy.
Ja cisnę okrutną zwałę. Kuba śpi, Kacper wyjąkowo sam się bawi, więc mu nie przeszkadzam:tak:. No nic zajrzę poźniej

reklama
Do góry