Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrób mamie prezent na swoje urodzinyA poczekam do czwartku, bo teściowa ma wyjechać i mogę rodzić na spokojnie... i bez stresu![]()

tylko pranie nie zdarzylo sie schowac i zmoklo![]()

No to pięknie w czwartek znów imprezkaOj szalejemy ostatnio
![]()
Wyrzuca trudno, ale dlaczego musi to roztrzepać aż cale się rozłoży. A jak się uda to jeszcze poroznosić po mieszkaniu. Oczywiście pies mu pomaga![]()
ale Magdzirko nałogu nie ma, bo wczoraj dzień ojca i ani kropelka nie poleciała ;-)
aaaaaa i zapomnialam napisac,ze wczoraj wyszlam w bamboszach na spacer,niezle co???

oj to chyba jednak nie masz dalekoposuniętego zakupocholizmu ;-)ciiiiiicaly czas z tym walcze
Agusia no wiesz nawet o zakupie nowych butow nie pomyslalam![]()

drugą noc odkładałm ja do łóżeczka po karmieniu i mała nawet ładnie spała (pierwsza pobudka o 2 na smoka, o 3.30 dałam jeść, potem 5 na smoka i koło 6 znów cyc i spała do 8
), więc wygląda na to, że w łóżku ze mną jej niewygodnie... no i dobrze
jeszcze tylko musi sie przyzwyczaić, że na smoka może tatus przychodzic i już będzie ok ;-) a 2 pobudki na karmienie przy takiej pijawce, to chyba i tak nie jest źle... głodna jest na pewno, bo ostro ciągnie, a i rano jak wstaje daję jej od razu cyca (jak spała ze mną to praktycznie ciągle mleko sobie ciągneła to i 2-3 godziny po pobudce nie jadła)
)
pogoda przepiekna,wlasnie jem sniadanko,Marysia w krzeselku oglada tv