• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No pięknie... chyba z moimi 80 kg moge założyć koszulkę lidera.... :zawstydzona/y:
Wprawdzie wszycy się dziwią że mam taki mały brzuszek, więc chyba tej wagi nie widać, wierzę w cud karmienia piersią!;-)

reklama
Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa:-). Już się nie mogę na tą ślicznotkę doczekać. agusia04 ja też pamiętam dwie krechy na teście jakby wczoraj...

Magdziarko, Mata;
normalnie kamień spadł mi z serca jak dowiedziałam się, że jest ok. Dzisiaj już Maluch więcej się kręci - więc i ja spokojniejsza :-)
Chociaż miałam przez chwilę stracha ponieważ doktorek zapytał się ile piję dziennie płynów - ja jemu na o,że bardzo dużo i do tego jest to woda mineralna.. obliczył wody plodowe i okazało się, że jest ok - chociaż się przestraszyłam..

Ja staram się pić co najmniej 2 litry dziennie, ostatnio nawet więcej bo coś mnie suszy.
Joasia ciesze się, ze jest dobrze i że się uspokoiłaś. Nam teraz nerwy nie sa potrzebne:tak:

Zdrowia, zdrowia, zdrowia!
Z tymi dołami to chyba faktycznie zmiana pogody- przesilenie.
U nas piękne słońce od samego rana, oby tak się utrzymało.
Ja mam, odpukać, super humorek po wczorajszym usg, energia 30. tygodnia chyba się powoli objawia- sprzątam w szafach, piorę wszystko co widzę, nadrabiam zaległości w czytaniu....:tak:

Ja też dużo piję bo mi się chce a wody miałam ostatnio w normie. W poprzedniej ciązy też dużo piłam a po samym porodzie to mogłam wypić i 3 litry naraz jakbym miała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry