• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Troszku polezałam i powiem Wam , ze poczułam sie o wiele lepiej ale i tak idę wieczorem do Ginka bo te skurcze faktycznie mogły byc tylko przewidujące ale wolę sprawdzic czy jakiegos rozwarcia nie ma:sorry2:

u mnie również piękna pogoda :-) nie wiem tylko, czy mnie katar jakiś nie weźmie (bo coś tak czuję..)- na weekend była u nas młodsza córka J i strasznie jej z nosa leciało a do tego strasznie kichała - w sumie to ma też różne alergie i teraz nie wiem czy to była właśnie alergia czy wirus :-( no nic... prepłuczę sobie gardło szałwią i możee powdycham rumianek..Oby tylko mnie nic nie wzięło :-(

Liliana;
do lekarza i to już,

magdziarko;
ja zawsze mustelę rozcinam jak mi się kończy ponieważ tam jeszcze dużo jej zalega:-)

Jula;
To jest dokładnie - poporodowy regeneracyjny żel doo ciała - czyli to co Miałaś na myśli :-)

Oj teściowe to temat rzeka....:baffled:
Ja mam nieźle, czasem jakieś drobne nieporozumienia, ale na prawdę nie mam co narzekać. Ale jednak to nie to samo, co własna mama. Z moją mamą dogaduję sie rewelacyjnie. A siłą rzeczy mama Marcina jest trochę odsunięta i nie przeczę, ze czasem moze jej być przykro. Ale żadko jest tak, że można czymś zastapić relacje matki i córki.

Jola, Magdalenka, Matra i Ula - śliczne macie brzucholki!!!:-):-)

Ja mam wrażenie, ze mój brzuszek nie rośnie teraz wszerz (bo mam 102 w obwodzie), ale w górę. Tak jakby się wypełniał i wypełniał.

reklama
ja mieszkam z teściami póki co, ale nie mogę na nich narzekać...tzn.mogłabym, bo są trochę nadopiekuńczy ale staramy się ich hamować - jest ok :-) - teściowej staram się nie wchodzić w drogę, wychodzę z założenia,że jestem tu gościem i to ja powinnam się dostosować do panujących tu reguł (co mniej więcej mi się udaje) - zresztą jeszcze tylko "chwila" i zmykamy do siebie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry