Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Po porodzie to czasem jak w kiszkach się jedzonko przelewa to człowiek ma wrażenie że to mała dzidzia.
Joanno idę do pracy ale tylko na 3 dni(przynajmnie mam taki zamiar). We czwartek wieczorem ma wizytkę u gina i planuje już zwolnionko do końca ciąży.współczuję Wam ...
azile - a Ty już do pracy? nie powinnas jeszcze w domku posiedzieć - niedawno źle się Czułaś...
Mi czasami zdażają się małe zawroty głowy - robi mi się nagle gorąco i słabo - ale szybko wraca wszystko do normy

:-)
a pisałam po 17 że idę poleżęc i usnęłam ale żeby na tak długo...mam cudownego syna..nie budził mnie i bawił sie cichutko. Dzisiaj będzie ze mna spał. Zawsze tak robimy, gdy mąż wyjeżdża i zawsze sie zastanawiam czy to nic złego i mam nadzieję, że nie wychowam go na mamisynka ma juz przecież 7 lak...ale i ja lubię te wspólne spanie..