Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Powiedział jej,że nie życzy sobie żeby tak traktowano jego żonę, no i pomogło. Tylko,że ja też się zmieniłam bo kiedyś zamknęłam się w sobie i się nie broniłam,a teraz mówie jej prosto z mostu w czym rzecz i koniec
i do tej pory nie mówie do niej mamo,nie potrafie

U mnie idzie 33 tydzien a malenstwo moje caly czas rozpycha mi sie w prawym boku nóżkami,czuje juz silne kopniecia i czesto zdarza mi sie steknac bo az tak zaboli hehe
ale jestem szczesliwa bo skoro tak silnie kopie to znaczy ze zdrowe
przeczucie mi mowi ze urodze chlopczyka ale nie wiadomo wiec poczekam do czerwca i bede miala niespodzianke :-)
przed lekarzem wybrałam się jeszcze do sklepu dokupic parę rzeczy dla Małej, jak mnie złapało w sklepie to myslałam, że tam urodzę, jakoś dojechałam do lekarza i moja pani Gin miała full pacjentek. Stwierdziła, ze mam jechac na Izbę Przyjęc, no więc pojechałam, zbadał mnie lekarz, zrobił KTG i co niby wszystko OK, kazał brać fenoterol i kazał mi leżeć.
Całe szczęscie, że nie zostawił mnie na oddziale, ale Kobitki numer, oddział cały zawalony cięzarówkami. Rany nawet nie chce myśleć co będzie w czerwcu