JoannA25
Czerwcowa mama'08
Ja strasznie nie puchnęale jak zakładam pierścionek to jest troszeczkę przyciasny. Obrączki nie mam, więc nie wiem :-)
Prawie wszystko mi przeszło tylko jakoś tak dużo rozmawiam przez tel. i mój głos nie może dojść do siebie...
Magdziarka;
piję 2 tabl.3X dziennie soli emskiej i to pomaga mi wykrztusić to co zalega :-) Dziękuję za poradę :-)
Mata;
wspołczuję Tobie, że musisz pisać tą pracę - i to teraz. Mi licencjat poszedł szybko... ale za to mgr - tak mi się nie chciało, że pisałam na ostatnią chwilę
Pracę do sekretariatu oddałam 3 dni przed obroną 
Prawie wszystko mi przeszło tylko jakoś tak dużo rozmawiam przez tel. i mój głos nie może dojść do siebie...
Magdziarka;
piję 2 tabl.3X dziennie soli emskiej i to pomaga mi wykrztusić to co zalega :-) Dziękuję za poradę :-)
Mata;
wspołczuję Tobie, że musisz pisać tą pracę - i to teraz. Mi licencjat poszedł szybko... ale za to mgr - tak mi się nie chciało, że pisałam na ostatnią chwilę
Pracę do sekretariatu oddałam 3 dni przed obroną 
a gotową muszę mieć na połowę maja (żeby ją promotor zdążył ewentualnie poprawić, bo złożyc trzeba min. 2 tyg. przed obroną), więc czasu mało zostało, ale pocieszam się, że i tak to, co najgorsze już napisałam i idzie mi już szybciej (tzn. nie akapit dziennie, tylko kilka stron dziennie ;-)
magdziara
(ciekawe czy Antoś też będzie taki okrąglutki ;-):-))