• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja strasznie nie puchnęale jak zakładam pierścionek to jest troszeczkę przyciasny. Obrączki nie mam, więc nie wiem :-)
Prawie wszystko mi przeszło tylko jakoś tak dużo rozmawiam przez tel. i mój głos nie może dojść do siebie...
Magdziarka;
piję 2 tabl.3X dziennie soli emskiej i to pomaga mi wykrztusić to co zalega :-) Dziękuję za poradę :-)

Mata;
wspołczuję Tobie, że musisz pisać tą pracę - i to teraz. Mi licencjat poszedł szybko... ale za to mgr - tak mi się nie chciało, że pisałam na ostatnią chwilę :-D Pracę do sekretariatu oddałam 3 dni przed obroną :-D

reklama
Mata, lepiej i tak sopbie zgraj pracę na pendriva, czy wypal na płytce. Taki komp zawsze może się rozsypać. Lepiej mieć kopię.
A burzy zazdroszczę, bo bardzo lubię wiosenne i letnie burze.:-)

Ja od pierwszego zdania zapisuję pracę na pendrivie, poza tym mam ustawione automatyczne zapisywanie co minutę ;-)

Ja też lubię burze, ale wolę je, jak już jest ciemno, bo lepiej błyskawice widać :-D

Mata;
wspołczuję Tobie, że musisz pisać tą pracę - i to teraz. Mi licencjat poszedł szybko... ale za to mgr - tak mi się nie chciało, że pisałam na ostatnią chwilę :-D Pracę do sekretariatu oddałam 3 dni przed obroną :-D

Ja się cieszyłam, że będąc w domku szybko ją napiszę, ale jestem taka rozkojarzona, że ciężko mi to idzie :sorry2: a gotową muszę mieć na połowę maja (żeby ją promotor zdążył ewentualnie poprawić, bo złożyc trzeba min. 2 tyg. przed obroną), więc czasu mało zostało, ale pocieszam się, że i tak to, co najgorsze już napisałam i idzie mi już szybciej (tzn. nie akapit dziennie, tylko kilka stron dziennie ;-):-D).

Magdziarko;
myślałam o Waszym wczorajszym badanku i cieszę się, że się udało :-) Wyniki na pewno będą doskonałe, trzymam mocno kciuki :-)
Miłego wieczoru Tobie życzę :-)
azile;
cieszę się, że zostajesz w domku - będziesz mogła skupić się na np zakupach Maluszkowych :-)
Joaś;
Życzę Wam udanego pobytu nad morzem - taki wyjazd z całą pewnością dobrze wpłynie na Twoje samopoczucie :-)

Flexy superancki brzucholek. Zgodnie z obietnicą mój 34 tydzień:
2hgb9kp.jpg

No laseczki...co tam?
Wróciłam ze szkoły było super! Fajnie jest w pracy gdy się jest tylko gościem...Poplotkowałam z koleżankami pogadałam z uczniami i wróciła. Chłopcy pojechali na wesołe miasteczko( mąż wrócił i mnie odciążył) a ja w tym czasie zrobiłam żurek, mielone, mizerię i czekam na nich. Zjemy obiadek troszkę poleniuchhujemy i jadę do moich kumpelek....już nie mogę się doczekać....

Azile no w końcu ile można kobieto pracować...Teraz korzystaj z ostatnich wolnych chwil..bo niedługo to będą kupy pieluchy itp

Kasiau widzę, że wolne wykorzystujesz na maxa..też nie umiem zbytnio odpoczywac i zawsze sobie wynajdę robotę.

Joaś nie zdążyłam spytać gdzie jedziecie, bo może byśmy się spotkały...my dzisiaj już ostatecznie podjęliśmy decyzję, że jedziemy...w okolice Krynicy Morskeij i Stegny..Jutro poszukamy na necie kwatery i cośzarezerwujemy ...Miłego odpoczynku.

Magdziarka, tak jak mi się wydawało, brzuszek sporo już Tobie urósł (myślałaś, że wrzucisz małe zdjęcie to nie będzie widać ;-):-D)
Śliczna ta Twoja piłeczka :tak: (ciekawe czy Antoś też będzie taki okrąglutki ;-):-))

reklama
Kto to wie...z tym Antkiem. Olek jak się urodził miał 3600 ale był rzeczywiście taki pulchniutki . Właśnie m kupił drukarę ze skanerem to jak wróci poproszę, żeby zeskanował zdjęcie małego Olka to wrzucę na zamknięty..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry