reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ten wymaz u mnie wziela po tym jak jej powiedzialam,ze mam zoltawe uplawy,ktore nieprzyjemnie pachna.
W ogole to po recznym sprawdzeniu szyjki ginka powiedziala mi,ze moge miec male krwawienie lub plamienie!Czy to normalne,zeby po dotkniecu szyjki mialo tak byc?!

reklama
Hej laskeczki! Do skurczy łydek już przywyklam:baffled: ale od kilku dni brzuch mi sie stawia okrutnie:-( nie moge sobie z tym poradzić i do tego zaczyna się opuszczać! Na dokladke ostatnio humor ma taki ze jabym mogła to bym ludzi mordowala! Dzisiaj tak klnelam w samochodzie na wszytkich, bo niektórzy chodzą jak świete krowy z glowa w chmurach i nie patrza dookola! Z reszta wszytko chyba mnie już drażni! :wściekła/y:

a ja trochę z innej beczki
dzisiaj miałam paskudną noc:no::no::no::no::-( jak do tej pory miałam tylko jeden skurzc łydki,a wczorajszej nocy serię:-:)-:)-( płakałam z bólu, a M starał sie ratowac jak tylko mógł:tak:
oprócz tego łapia mnie skurzce przywodzicieli prawej nogi, jeszcze gorszy ból, tak jakby noga chciała pęknąć:growl::growl::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

mi na skurcze lydek lekarz kazal robic cwiczenia rozciagajace a nie faszerowal mnie lekami.sprobuj a moze zadziala:-)

juz wysłałam M po magnez bo ledwo chodzę, noga tak bioooliii:-:)-:)-( dzisiaj same łzy mi lecą, w zasadzie to nie wiem czemu, moze przez ta paskudną noc:baffled::baffled::baffled:
Madziarko a TY uważaj na skurczyki,po mału...., po mału,.... ale na pewno kilka z nas się rozdwoi w maju:tak:

Joaś;Mata, nie bierz do glowy tak bardzo tego terminu... Ja nie mam zadnego z om, bo jej nie mam juz 2,5 roku. Tylko niepotrzebnie sie nakrecasz... Bo po co?

Joasiu
to jak Tobie wyliczyli termin porodu? wg usg
ja po urodzeniu mojej Ninki, okres dostała po 1,5 miesiącu:sorry2::-(

Mamoot - a Solec się w końcu nie zamknął??

Iwoszku, nie zamknęli (zgodnie z tym co napisała Magdziarka). Prawdę powiedziawszy ploty szybko się rozchodzą, a moja położna, która tam pracuje, mówi, że cały czas Solec pracuje. Owszem, jest ryzyko, że zamkną, ale to dopiero wtedy będę się martwić.
Z drugiej stronypołożna powiedziała, że wierzyć jej się nie chce, żeby zamykali Solec na wakacje, podczas gdy właśnie w wakacje szpitale kliniczne (Karowa, szpital na Pl. Starynkiewicza i chyba jeszcze jakiś) mają okresowe przerwy wakacyjne. Pożyjemy, zobaczymy.

są dni, że moja dzidzia siedzi cichutko w brzuszku i nic, a są dni, że jak mnie kooooopnie to własnie tak mi oczy wychodzą:szok::szok::szok::szok::szok:

Ula :-)
Magdziarko, spokojnie. Pewnie tylko takie przepowiadające.
Mnie wczoraj podbrzusze bolało i też już się widziałam na porodówce, ale dziś cisza na szczęście. Za to noc do bani. Wszystko mi drętwiało, plecy bolały, brzuch ciągnął. Uffff....

reklama
wies, u nas na porodowce ma sie wszystko i wypakowuje po wjezdzie na salke, zeby potem nie szukac. Uklada sie pieluszki, ciuszki dla dziecka. Zeby poloza miala pod reka i mogla spokojnie ubrac malucha jak juz bedzie pora.... Ale dobrze te pierwsze ciuszki miec oddzielnie zapakowane - zeby nie bylo problemu chocby z wyjmowaniem, szukaniem. Tata tez bedzie w nerwach...
o Qrczę mi to do głowy nie przyszło żeby zabrać ciuszki na porodówkę, jak rodziłam w Poznaniu na Polnej(bardzo popularny i z renomą szpital) to nic mi nie wolno było mieć swojego
dobrze, że piszecie o tym:tak:
zrobie reklamóweczke z napisem proszę ubrać po porodzie hi hi

Do góry