reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Az sie wierzyc nie chce ze u nas juz niedlugo masowe rodzenie sie zacznie....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sama jestem w szoku ze mi juz tylko 30dni zostalo, ale z moich obliczen (mata mnie wczoraj zainspoirowala) powinnam urodzic 27 maja:-):-):-) a gin powiedzial ze najprawdopodobnie urodze 23 po odstawieniu tabletek.
Wczoraj zapomnialam wziac tab o czasie i wzielam 30 min pozniej, mialam takie skorcze ze myslalam ze juz sie zaczelo!!!! Ale sie uspokoilo, dzisiaj juz mnie nawet w podbrzuszu nie kuje:-):-):-)

Jab by bylo wedlug mojego liczenia to dzidzia juz bezpieczna a jak wedlug gina to tez bedzie dobrze, aby nie za wczesnie chociaz juz bym chciala byc w domu z mala.... Co ja pisze kazda z nas juz by pewnie chciala;))))

U nas tez trzeba miec ubranka, najlepiej w oddzielnej torbie;-/ mama z polozna rozmawiala i praktycznie wszystko trzeba miec swoje!!! Masakra jakas poprostu....;-/

tak w sumie patrząc to co to jest te kilka dni lub tyg w porównaniu do 9 miesięcy:nerd:
teraz wiadomo, że czas nam dłuży się bo nakłada się na to wiele dolegliwości, ale jeszcze troszeczkę i będziemy całowac nasze maleństwa:-D:-D:-D:-D

Iwoszku, nie zamknęli (zgodnie z tym co napisała Magdziarka). Prawdę powiedziawszy ploty szybko się rozchodzą, a moja położna, która tam pracuje, mówi, że cały czas Solec pracuje. Owszem, jest ryzyko, że zamkną, ale to dopiero wtedy będę się martwić.
Z drugiej stronypołożna powiedziała, że wierzyć jej się nie chce, żeby zamykali Solec na wakacje, podczas gdy właśnie w wakacje szpitale kliniczne (Karowa, szpital na Pl. Starynkiewicza i chyba jeszcze jakiś) mają okresowe przerwy wakacyjne. Pożyjemy, zobaczymy.

to super, bo juz z lekkim przerażeniem myslalam o tym co może się dziać :sorry2:

spakowałam pół torby do szpitala :-)

Ten wymaz u mnie wziela po tym jak jej powiedzialam,ze mam zoltawe uplawy,ktore nieprzyjemnie pachna.
W ogole to po recznym sprawdzeniu szyjki ginka powiedziala mi,ze moge miec male krwawienie lub plamienie!Czy to normalne,zeby po dotkniecu szyjki mialo tak byc?!

może - śluzówka jest mocno rozpulchniona i wrażliwa, więc można ja lekko podrażnić wziernikiem lub podczas badania; oczywiście jeśli plami się mocno i długo to trzeba do lekarza

reklama
Dziewczyny musimy teraz bardzo dbać o siebie. Magdziarko ty też będz ostrożna. Ja też od kilkudni mam straszne skurcze łydek , dziwi mnie to bo biorę 6 razy dziennie magnez a skurcze łydek sie nasiliły. Wczorajszy wieczór był dla mnie koszmarny. Mój synek w brzuszk grał sobie w piłkę, ale jak :szok::szok::szok:, dostałm takich bóli żołądka iż spać nie mogłam i miałam mdłości. Byłam przerażona na całego, myślałam że juz sie zaczyna. Ale na całe szczęście wszystko o 3 wnocy przeszło.

Do góry