reklama
Edytko super, że z maluszkami wszystko dobrze, oby tak dalej,

napisz proszę jak będziesz miala oczywiscie siłę i chęci, jak było po cc,jakie miałas znieczulenie i czy wstałas od razu po cięcie(tego samego dnia)etc... jeszcze raz ucałuj maluszki od cioci
Snopyy dla mnie takia sytuacja to abstrakcja

nie wiem co mam powiedzieć...brak słów..., ale myślę tak sobie że najlepiej by wam zrobiło gdybyście mieszkali sami, wówczas szybko by dorósł do roli odpowiedilanego tatusia

napisz proszę jak będziesz miala oczywiscie siłę i chęci, jak było po cc,jakie miałas znieczulenie i czy wstałas od razu po cięcie(tego samego dnia)etc... jeszcze raz ucałuj maluszki od cioci
Snopyy dla mnie takia sytuacja to abstrakcja

nie wiem co mam powiedzieć...brak słów..., ale myślę tak sobie że najlepiej by wam zrobiło gdybyście mieszkali sami, wówczas szybko by dorósł do roli odpowiedilanego tatusia

Aniaw Mieszkalismy razem i nic dobrego z tego nie wyszlo...
Jolu teraz mieszkam u rodzicow w Goworowie.
Co do podnoszenia rak do gory to slyszalam ze to powoduje skracanie sie szyjki macicy, tak jak po porodzie podobno nie wolno ich podnosic zeby szyjka sie dobrze wygoila i wrocila do stanu z przed ciazy.
Jolu teraz mieszkam u rodzicow w Goworowie.
Co do podnoszenia rak do gory to slyszalam ze to powoduje skracanie sie szyjki macicy, tak jak po porodzie podobno nie wolno ich podnosic zeby szyjka sie dobrze wygoila i wrocila do stanu z przed ciazy.
A u mnie jak zwykle pod górkę :-(
Od kilku dni nie mogłam się załatwić, wszystkie moje sposoby zawiodły, widocznie dziecko tak uciskałojak dzisiaj tylko poczułam, że coś ruszyło, to poleciam na kibelek
no i okazało się, że coś mi z tyłu wyskoczyło :-
zawstydzona/y:
chyba hemoroid :-( nie wiem, nigdy nie miałam, teraz to nie wiem co robić
jutro muszę jeszcze na uczelnię jechać na 4 godziny, jak ja tam wysiedzę
![]()
hemoroid to ci raczej wyskoczyc nie mogl bo hemoroidy to pogrubione zyly odbytnicze ktore powstaja w skutek siedzacego trybu zycia lub nadmiernej wagi i szczypia oraz swedza jednoczesnie
Aniaw Mieszkalismy razem i nic dobrego z tego nie wyszlo...
trzymam kciuki, żeby było dobrze, musisz wykazać sie kochana dużą mądrością życiową,
maluszek da Tobie duzo energii i siły, będzie dobrze![]()
Jotemka
Fanka BB :)
Snoopy, trzymma kciki zeby wszystko dobrze CI sie ulozylo cokolek to znaczy. A w moim pojeciu oznacza to, ze bedziesz spokojna, dzidzia bedzie zdrowa, a przy Tobie bedzie odpowiedzialny, madry, kochajacy Cie czlowiek. I niewazne czy Twoj chlop sie zmieni, czy ty zmienisz chlopa
.
Magdziarko!!! Napsalas o skurczach i znieknelas!!!! Cos podejrzewam, ze juz Maly tuli sie do Ciebie...
A ja jestem zmeczona po prawie nieprzespanej nocy.. Oczy mi sie zamykaja. I nie wynika to ze zlego samopoczucia tylko z tego, ze po raierwsy od bardzo, bardzo dawna poszlismy z mezem do klubu, na imprezke urodzinowa czlowieka, z ktorym moj maz wspol[racuje. Imprezka zacna - 40lat. A ja tam sie czulam jak nastolatka. Jakby wsadzona z innej bajki. W glowie przez pierwsza godzine tluklo mi sie "Co ja robie tu, co ja tutaj robie??". Na szczescie humory nas nie opuszczaly. Potem byla muzyka i "troszke" szalalam na parkiecie. Az mi sie brzuch zaczal stawiac
. Poszlam spac od 2 i wstalam po szostej. Maz spi a dzieci gadaja, gadaja, gadaja....

Magdziarko!!! Napsalas o skurczach i znieknelas!!!! Cos podejrzewam, ze juz Maly tuli sie do Ciebie...
A ja jestem zmeczona po prawie nieprzespanej nocy.. Oczy mi sie zamykaja. I nie wynika to ze zlego samopoczucia tylko z tego, ze po raierwsy od bardzo, bardzo dawna poszlismy z mezem do klubu, na imprezke urodzinowa czlowieka, z ktorym moj maz wspol[racuje. Imprezka zacna - 40lat. A ja tam sie czulam jak nastolatka. Jakby wsadzona z innej bajki. W glowie przez pierwsza godzine tluklo mi sie "Co ja robie tu, co ja tutaj robie??". Na szczescie humory nas nie opuszczaly. Potem byla muzyka i "troszke" szalalam na parkiecie. Az mi sie brzuch zaczal stawiac

Jotemka
Chetnie pokaze, tylko ja sfotografuje.... Koszulke, bo sie w nia wciskac nie bede 
Ja tez wybralam dwie, ale ta druga nie byla dobrze "zlapana" na szwie. Miala byc dostawa poniej, ale juz do sklepu nie wrocilam, umowilam sie ze odloza do poniedzialku... No i szlafroczek krotki i w miare cienki tez ma byc...
Widzisz Joaś to tak jak ja !!!!!!!!!!!!!! Ja też dzisiaj kupiłam aż dwie :-).
Ja tez wybralam dwie, ale ta druga nie byla dobrze "zlapana" na szwie. Miala byc dostawa poniej, ale juz do sklepu nie wrocilam, umowilam sie ze odloza do poniedzialku... No i szlafroczek krotki i w miare cienki tez ma byc...
reklama
Jotemka
Ja poprosze nie za szybko - na tyle bym zdazyla dojechac do szpitala. Mi lekarz kazal jechac do szpitala jak tylko poczuje, ze "cos jest inaczej"... Zebysmy zdazyli, bo moja kumpela dojechala z czwartym dzieckiem do szpitala z glowka miedzy nogami, a miala tylko 2,5km!!! Za bardzo nie zdazyla poczuc, ze rodzi...Do listy życzeń się dołącze tak:
chciałabym, żeby było szybko, mało boleśnie, niech się zacznie nad ranem- będę wyspana i dojedziemy do szpitala przed korkami (mój M wymyślił ostatnio, że kupi koguta na dach samochodu...)
A kogut to rewelacyjny pomysl na stolice. We Wloszech jest zwyczaj, ze wystawia sie biala chusteczke przez okno i sie zasuwa jak na sygnale - wszyscy wiedza, ze to rodzaca jedzie....
Podziel się: