Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo nie zamierza na razie opuszczać mamusi 
Magdziarko - zapraszam do mnie, bo nie wiem w co rece wlozyc, a jeszcze mi tak slabo od rana...Trzeba sie czymś zająć, żeby nie mysleć...kiedy??? Tylko co tu robić. Chata w każdym kącie u mnie wysprzatana. A na niczym innym nie mogę się skupic bo myslę kiedy? i tak w kółko
Tak myslalam o usg ja tez ostatnie mialam 2mce temu,czasami zazdroszcze dziewczynka w polsce one maja taka fajna opieke lekarska,mozesz poprosic lekarza o jeszcze jedno czy oni musza u Ciebie sami zadecydowac?pozdrawiam dziekuje za odpowiedzwitam :-) dziekuje za odpowiedzi...wieczorem maluch dostal duza dawke soku pomaranczowego i chwile poszalal wiec troche sie uspokoilam..mam nadzieje ze dzis nie bedzie mnie tak stresowal...
ja tez nie licze sztywno ruchow, jak napisala Joas "zdaje sie na intuicje" no i wczoraj tych ruchow bylo duzo mniej niz zwykle ale moze maluch rzeczywiscie "zbiera sily" i teraz juz tak bedzie...
Marlena pytajac o scan mialas na mysli usg? mialam ostatnie w 22tyg i na tym koniec...jak jest wszystko w porzadku to nie robia u nas wiecej a szkoda wg mnie przydaloby sie teraz jeszze jedno...