daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Asiowo gratuluje postępów w spaniu!!! ;-)
Dzięki dziewczyny za rady- kupię te mleko Nan
oby tylko zjadł, bo osiwieje na tym weselichu 
Dzięki dziewczyny za rady- kupię te mleko Nan

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do Antosia on ma teraz katarek to moze nie miec apetytu .Ja swojemu wczoraj na noc dalam butle z kleikiem ( na 120 wody)i spal do 3,30 pozniej zrobilam mu na 90 wody i tez troszke kleiku dosypalam i spal do 7 .![]()
hejka laseczki:-)
azile bidulko już nie długo dzieciaki będą na tyle duże że same będą prowadzić się do szkołya może pomyśl o jakiejś Pani do pomocy
magdziarko tak piszesz że Antoś mało mleka pije i tak sobie myślę że może czas na rozszerzanie dietynie wszystkie dzieci lubią mleko i może kaszki bardziej zasmakowałyby mu
a ja mam dziś labę ponieważ M ma wolneaaa i nie mamy już cichych dni;-) także mam nadzieję że dziś troszku odpocznę
poza tym mam duży kłopot z laktacjąalbo mały ma skok albo mi mleko zanika:-( dzisiaj narobię sobie herbatek mam nadzieję że pomoże:-( mały woła o cyca co godzinę i mam wrażenie że tylko czeka na butlę
![]()
A scielam je tylko dlatego, ze zaczęły mi bardzo wypadac po ciąży, całe mieszkanie jest w moich włosach. Fryzjerka stwierdziła, ze je tak zetnie, zeby były lżejsze.
Włosy to nie zęby - szybko odrosną.
A propo zębów - już jeden stracilam - strasznie osłabiła mnie ta ciąża :-(