reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
He he he cisza... popołudniami z reguły mamusie zajęte :tak: ale nadrabiają rano i wieczorkiem :-D

Ja już pięknie posprzątałam (jeszcze tylko naczynia do zmywarki wsadzić) :tak: spacerek zaliczyłyśmy - szkoda było nie skorzystać z takiego słonka :tak: i czekam z obiadkiem na męża :tak:A potem? potem po tatę :-) Ale się cieszę :-)
Do później Kobitki!

zuzkus - u nas już tydzień po feriach :-p

reklama
Witam Chcialam tylko powiedziec ze zyje Niestety mam meza w domku wiec duzo roboty. Noo i podzial kompa na 3 osoby. Ja mam zazwyczaj czas na soprawdzenie poczty i allegro. Obiecuje ze jak maz pojedzie do pracy bede znowu czesciej.Zycze zdrowka chorujacym.

DARIA idź kochana lepiej do lekarza. Skoro domowe sposoby zawodzą to może lepiej się skonsultowac.

Załączniki

• anioł.jpg
    anioł.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
:rofl2: i dalej cisza ;-)

Ł poszedł na trening, Bart znowu bawi się w łóżeczku- czeka na kąpiel, jeszcze z 20 minut i go wykąpie :tak:
Ja właśnie robie znów ''kolorowe jarmaki''- Ł chciał, a że wczoraj w tesco kupiłam galaretki, żelatyne itp. to co mi tam mogę zrobic jak mu smakuje, tylko że zrobie pół porcji, bo tamtym razem to jedliśmy 3 dni i goście jedli i Ł rodzice... :-)

Bbakania, widzę że nie łatwe miałaś dzieciństwo- ale widac że dzielna z Ciebie kobitka, tak trzymac :-):tak:
Joasiek fajnie, że spacerek zaliczony ;-)

Magdalenkakol rozumiemy i tęsknimy i ciesz się mężem :-)
Lilianka gratulacje dla koleżanki!!!
Kasiau na mnie to chyba już nic nie podziała- jak do jutra będzie tak samo to się chyba do lekarza wybiorę :dry:

No nic miłych kąpieli dzieciaczkowych, Magdziarko udanego treningu ;-) no i ciekawego tasiemca życzę oglądającym (i ja też i ja też będę ocZywiście ogladac :-))

Daruunia oby ci przeszło bo chorować to nic miłego:-)

Oj tak Kasiu masz racje, a najbardziej mnie to wkurza, że czuje się ok, nic mnie nie dusi itp. tylko ten za przeproszeniem pieprznięty nochal musi byc zatkany a nawet nie do końca bo oddycham na jedną dziurkę :-p no i tak mi siedzi w tym nosie to wszystko... ehhhh
Albo wóz albo przewóz, a tak to tylko człowiek może się wkurzyc... :dry:

Bbakania - pewnie było Ci ciężko :-( i pewnie gdzieś w duszy nadal jest... :sorry2: ale jak daruuunia pisze, twarda z Ciebie kobietka :tak:
Daruuunia - a sio choróbsko ;-)a sio!

Mój tata już jest :tak: właśnie pałaszuje z moim mężem kolacje a ja do Was na bb :-D Kolacji staram się nie jeść :sorry2: Wnuczka przeszczęśliwa, ale już wykąpana, po jedzonku, leży w łóżeczku. Leży bo słyszę jak się przewala :-D i kurcze, je kolacje na raty... teraz 110ml tylko, ale za pól godziny zrobię podejście numer dwa ;-) Oooo a teraz śpiewa :-D No i jest rozbrajająca :-D

Marlenko, sliczny widok. A gdzie to, bo ja jakoś nie w temacie?
Bbakania, niełatwo miałaś....
Magdziarko, zazdroszczę ego długiego spania.

U nas noc fatalna, juz dawno tak nie bylo. Staś się budził 4 razy od 24.00 do 7.00. I to od razu z płaczem. Moim zdaniem to zeby, bo cały dzień marudny. Tyle, że tych zebów nic nie widać, więc długo to jeszcze może potrwać. Wojtek też się w nocy budził, a my cały dzień oczy na zapałki.
Dobrze przynajmniej, że troszkę słonka za oknem dzis było.:-)

Mój Aniołeczek właśnie usnął....ciii.....

Załączniki

• male-anioleczki-1.jpg
    male-anioleczki-1.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!
U nas dzionek ok, ale nie poszliśmy na spacer bo o 13 się zachmurzyło a małemu zaczęło lecieć z nosa więc nie ryzykowałam i tak bawiliśmy się w domku mały miał 3 drzemki 30 min ale jet jeszcze siotra m więc jest mi raźniej, weselej :tak: dziś dzięki niej pospałam godzinkę popołudniu :tak:
Jasio wczoraj zadziwił wszystkich, śmiał się aż się zanosił i klaskał rączkami, wręcz przewracał ze śmiechu a wszystko przez wujka (mojego brata), który na czworakach ganiał go po całym pokoju i korytarzu, a Jasio krzyczał eeeeeeee, w pewnym momencie wyszedł na korytarz obejrzał się za siebie i krzyczy do wujka żeby szedł za nim mówię Wam komedia :-D:rofl2::-D

Darunia kochana idź lepiej do lekarza z tym noskiem żeby potem nie wywiązało się z tego coś poważniejszego

Joasiek super, że przyjeżdża Twój tata będziesz miała wesoło :-D a dziadek tęskni za wnusią więc i ona będzie miała rozrywkę :-) życzę udanego spotkania

Bbakania współczuję z powodu taty :-( najważniejsze, że masz cudownego męża, córeczkę i zbudowałaś cieplutkie ognisko domowe ;-)

Jasio już wykąpany i nakarmiony padł i śpi w łóżeczku(przetrzymała go dziś godzinkę) a ja oglądam tasiemca :-D

zaraz idę pod prysznic i jeszcze obejżymy jakiś filmik :tak: troszkę relaksu dobrze mi zrobi po tej nocy ;-)

spokojnej i kolorowych kochane :-D

Do góry