reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elo dziewczyny
U nas temperatura ponad 38 juz drugi dzien i juz sama nie wiem czy to ząbki czy co.
Kataru ni ma kaszlu tez niam.Hmmmmm....Najdziwniejsze ze czopki nie pomagaja:-(

reklama
Elmaluszku a Amelka nie była ostatnio szczepiona ? Bo ja dziś mam wrażenie, że Maks też trochę stan podgorączkowy ma :confused: ale on był szczepiony tydzień temu :blink:

Anni zrobiłam zdjęcia i wklejam, tylko mam prośbę: napiszcie szczerze co o tym myślicie? Może coś jeszcze zmienić?

I kapelusik (kwiatki są narazie tylko położone, bo zastanawiam się czy je przyszyć)

Dzagud jakżesz bym śmiała cię denerwować:-D
Jola poproszę fotki sukienki:tak:
pisałam już do anni, ale że tu wlazłam, piszę wszystkim - rachunkowość zaliczona... na 4:tak::-D ufff, jeszcze ekonometria i wakacje:blink:
Esiu coraz częściej zastanawiam się nad tym, o czym gderasz, ale kurcze nie wiem gdzie i jak i czy ktoś zechce:confused:

Jolka-no szczepionke mialysmy juz miesiac temu po ktorej Amelka zachorowala i byla cala wysypana.Kolejna mialysmy na jutro ale przelozylam ze wzgledu na temperature.Dziwne to jakies.
A sukienka szczerze szczerze sliczna:tak:

A dziewczyny zauwazylam kilka dni temu ze przed wejsciem do domu na dachu mamy gniazdo os.Az mnie ciarki przechodza jak widze jak wlatuja i wylatuja.Nie wiecie moze gdzie sie zglasza takie rzeczy?Bo samemu to nie bedziemy ryzykowac zeby ich nie rozjuszyc:wściekła/y:

Kachasku - pisalas? Nie dostalam!!!!!!!!!! A dostalas moje zycienia????????

Gratki Czworeczki Zdolnacho Nasza!

Jolka - ja mysle,ze jest SLICZNA. I mowie bardzo szczerze!:-)

Elmaluszku a masz Belladone? - 2 kuleczki 9Ch co pol godziny poki goraczki nei zbije - my mielismy to samo - skad przyszlo nie wiem, wiem tylko ze objawy typu kaszel i katar pojawily sie kilka dni po goraczce - czy to wirus jaki? Czy zabki - do dzis nei wiem. Belladone jak kupisz tu w sklepie - zobacz jaka dawka jak 30 to jedna kuleczke Amelce daj. i za godzine nastepna.

Wiesz co... podaj dzis jej na noc jednak ten Engystol - jak to wirus to pomoze. Pol tabletki z mleczkiem i jutro rano tez.

powodzenia!

reklama
Anni-dziekuje kochaniutka.Martwiam sie bo ja wiesz z tych co panikują.Podam engystol a tego drugiego poszukam jutro.Tylko jak ksiezniczka raaczy zjesc bo tyz mamy problemy.Ale jak rozpuszcze na lyzeczce to chyba nic nie bedzie.
Jola-dzieki za informacje o osach.Musimy wyeliminowac to gniazdo czym predzej

Do góry