Iszatr
Fanka BB :)
U nas to samo, Franek ogólnie grzeczny, ale wspina sie wszedzie. Ostatnio udało mu się wejśc z fotela na suszarke z praniem
Zdarzaja mu sie też takie dni, jak dzisiaejszy kiedy to po przebudzeniu siedział cała godzine wtulony we mnie i ogladalismy razem listę :-)
Co do jedzenie, bez komentarzy - moje dziecko zyje chyba powietrzem, no i cycem, którego wciąz uwielbia
Zdarzaja mu sie też takie dni, jak dzisiaejszy kiedy to po przebudzeniu siedział cała godzine wtulony we mnie i ogladalismy razem listę :-)Co do jedzenie, bez komentarzy - moje dziecko zyje chyba powietrzem, no i cycem, którego wciąz uwielbia

wyrżnął twarzą o podłogę i rozciął wargę zębiskami... polała się krew, a warga miała rozmiary gigantyczne
Chcemy od września zapisać Weronikę na jakieś dodatkowe zajęcia "pozaprzedszkolne". Ponieważ niedaleko nas jest "dom kultury" z naprawdę bardzo bogatą ofertą zajęć, będziemy chcieli zapisać ją tam. Tak naprawdę rodzaj zajęć będzie w pewnym sensie uzależniony od tego kiedy się one będą odbywały, bo w tym roku część była w godzinach, kiedy jeszcze jesteśmy w pracy. No ale rozmawialiśmy wstępnie z Weroniką co by chciała - wybrała prawie wszystko, ale najbardziej jej się podobały zajęcia z "prezentacji mody"
. Szczerze mówiąc myślałam aby właśnie na to ją zapisać, bo są tam zajęcia z tańca, poruszania się, elementy teatralne i myślę że może dzięki takim zajęciom nabierze trochę pewności siebie, ale fakt że ona jako pierwsze to wybrała, bo usłyszała "moda".....
w sam raz dla Jacka 

a Maksowi założyłam budę tak mocno jak się dało i był suchutki :-)