reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki Dziewczyny :tak:

jolka co malujesz? No bo chyba nie tynki? ;-)

szopka połówkowe mam w piątek, więc wtedy dowiemy się czy jest Junior czy Juniorka :-)
Cieszę się, że mąż grzeczny - a zamierzasz zgodzić się na motor? Ja mam motorowstręt w naszym kraju :baffled: Ani drogi ani współkierowcy nie zapewniają nawet minimalnego bezpieczeństwa :baffled:

Dzagud aż się wierzyć nie chce - na Kasprzaka, mówisz? Jakby co, trzeba pamiętać (tfu tfu!).

toska no z przytulankami to trzeba uważać - my prawie zgubiliśmy Kropka na lotnisku aeroklubu :szok: Na szczęście w porę zauważyłam brak i Małż latał wzdłuż pasa i szukał :-D Ale była ulga...

Chałupa wysprzątana, zaraz wezmę się za mycie okien :dry: Wieści nie mam żadnych - Małż dał znać gdy czekali na pediatrę po przyjęciu na oddział. Jakoś nie mogę przestać się denerwować :sorry2: Dom dawno tak nie błyszczał (ale do odkurzania się jednak nie wyrywam :sorry2:)...

reklama
hmmm... sprawa jest taka, kasiurę nie bardzo mam i głupio mi z tymi alkoholami:-( za to w kolekcji kilka win i likierów, to mogę wziąć to, co jest już w moim posiadaniu.:-(

TOŚKA dobrze, a nawet bardzo dobrze ;-) :-p :laugh2:

AGIK twój z 10.03 ? no proszę, to tak jak ja :-D mój z 7.03 i jak widać - gad nad gady :-D :-D :-D

SZOPKA w normalnych warunkach (czyli jakbyśmy mieszkali razem) pewnie i bym się pierwsza odezwała ;-) nasza rozłąka wpływa znacząco na długość separacji :dry: ale jak gad przyjedzie ... rękoczyny to mało powiedziane :laugh2:

Esia nadal walczę z malowaniem boazerii na podbitkę :sorry2: ale już powoli zbliża się finish :-)

No dziewczyny wymyślajcie te prezenty, bo czas nagli, a perfum to siora sobie ostatnio kupiła więc ma :baffled: a kolczyki, to raczej ona wszystkim robi :confused:

Małż dzwonił, że już są po badaniu - było średnio ale mogło być gorzej :)confused:). Dostali przepustkę i zaraz wychodzą i jadą do domu. Nie mógł za długo rozmawiać, bo Piotruś marudził :)-(). Wyniki w piątek, wstępnie i na szybko mówią, że wygląda że wszystko jest ok.
Dzięki za kciuki :-)
Obszerniejszą relację zdam wieczorem - buziaki i zmykam!!!

Mam prezenta :-):-):-)

Szopka jesteś boska :-D przypomniałaś mi, że siostra szukała ostatnio płytki Zakopower :tak:

Tylko teraz nie wiem gdzie w necie najlepiej kupić :baffled:

Kachasku - kocaaniutka nie boj nic - my juz zadbamy o barek ;-) a likery w domku zostaw sobie na pozniej ;-)

Esiu- doczytalam teraz z tym szpitalem!!! No wspolczuje, ja byl z nerwow sprzatala juz to co jest posprzatane :-D Ale Tobie nie wolno!! :blink:Trzymam kciuki by wszystko poszlo gladziutko - pisz nam od razu jak cos bedziesz wiedziec.

reklama
Anni a co to jest Moijto? Ja drinków raczej nie pijam to się nie znam :zawstydzona/y: ale jak to ma być z rumem to chyba już wolę teksę kupić i może tradycyjnie z cytrynką spożywać. Gin natomiast jest pyszny z sokiem "Kaktus" i z lodem. Ekstra na upały:tak: Kachasku daj spokój z zakupami, weź jak coś masz w domu a jak nie to dla wszystkich pewnie starczy tego co Anni nawiezie:-D:-D:-D

Dziewczyny ja wam wszystkim chętnie oddam z biustu:tak: (bo wiecie, żeby to chociaż ładny duży biust był. Ale to takie wielkie zwisające balony :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::-()

Efilo bawcie się dobrze. Buziaki dla Zosi:tak:

Jola co do prezentu to ja zawsze liczę na pomoc na bb bo pomysłów niet. Ale w tym przypadku to może zegarek - bransoleta, albo faktycznie perfumy, full serwis u kosmetyczki. Pojęcia nie mam co jeszcze...

Esia, spokojnie, a czemu mięliby sobie nie poradzić. Wszystko będzie git:tak:

10. 03- cierpliwy i opanowany aż cholera czasami bierze :szok: Ja na miejscu mojego męża to już bym dawno mi łeb urwała za to moje marudzenie czasami;-) I w ogóle nie skory do kłótni ( nie przypominam sobie żadnej kłótni, aż czasami szkoda bo czasami dobrze tak wywrzeszczeć sobie wszystko. A jak ja walę focha to mnie mąż zawsze "przeprasza" w łóżku :zawstydzona/y:- zbok!)Tylko, że oprócz marudzenia to wszystko pozostałe też do niego nie dociera jak się mówi. Czasami to ściana by szybciej zareagowała na moje gadanie po raz 100 tego samego :baffled:

Do góry