reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

co tu pisać - żenua trwa ;-) dzisiaj chyba zacznę cykać jak bomba zegarowa :-D

wczoraj znalazłam u Antonka dwa nowe zęby :szok: górne czwórki :szok: kiedy, jak ???? Ciekawe kiedy dwójki i trójki ruszą ;-) bo na razie szpara jak się patrzy :laugh2:

ANNI jesteście super boskie :tak: :laugh2:

AGIK strój boski, rozumiem zaparcie zakupowe ;-) i gratuluję cierpliwego męża :-D jessooo, ale bym chciała wyglądać jak ta pani na zdjęciu :sorry2:

reklama
termin mam na 10 marca
moje urodziny :-p i powiem ci, że rybki to cudne dziecia ;-) ale uparte jak barany :-D

gingeros, no uparciuch z tego Twojego. Bądź twarda i się nie daj, czas najwyższy wychować sobie Małża jak to fajnie określa Esia-specjalistka od szkoleń "idelanych małżonków' ;-) :-D
taki mam zamiar ;-) lepiej późno niż później :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Wyprawiłam chłopaków do szpitala.
No i zaczynam się denerwować...
Kiepsko że nawet nie wiadomo ile to wszystko potrwa (słyszeliśmy że 2-3h ale wiecie jak to jest w szpitalu... samo przyjęcie na oddział potrafi trwać i 2h :dry:). A jeszcze na terenie właściwie nie ma zasięgu (za grube mury) i wieści mogę się spodziewać gdy wyjdą...
Zabieram się za sprzątanie mieszkania - trochę mi to koi nerwy...
Trzymajcie kciuki pliz...

Anni zabijesz kiedyś kogoś śmiechem :-D:-D:-D:-D

Agik nie bądź taka odstąp trochę, bo mi ledwo na miseczkę A starcza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ginger widzę, że korzystasz w pełni z możliwości pisania posta pod postem :-D;-)

Efilo miłego wypoczynku i żeby Zosia grazeczna była ;-):-)

Kachasku gratuluję wakacji :tak:

Zazdroszczę wam wyjazdu, chciałam z wami jechać, ale sprawy się przeciągają i wizja spontanicznego wyjazdu oddala się :-(

No nic idę malować....:baffled:

Esia będzie dobrze :tak:

Dziewczyny pomocy: Moja siostra ma dziś trzydzieste uodziny, a ja nie mam prezentu :zawstydzona/y: ba nawet pomysłu na prezent brak. Podrzućcie jakieś pomysły plizzz :happy2:

JOLA jestem zmuszona pisać post pod postem :sorry2: mój mega szybki internet w pracy pozwala mi na pisanie krótkich postów, dłuższych nie wyślę :angry: bo zrywa mi połączenie z forum :angry: dlatego też muszę dzielić posty na kilka ;-)
z prezentem nie pomogę :sorry2: zawsze sama mam problem :dry: jedno jest pewne - każda kobietka nie pogardzi super bielizną

ELFIK telepatycznie ciebie chyba ściągnęłam :-p udanych wakacji!!!!

ESIA trzymam, oczywiście trzymam :tak:

Ostatnia edycja:
Esia kciuki zaciśnięte, wierzę że twoi chłopcy na pewno świetnie sobie poradzą sami w szpitalu.:tak: A ty zdaje się będziesz mieć niedługo połówkowe usg, masz już termin?

Efilo, Toska udanych wakacji!

Jola może coś z biżuterii np. kolczyki. Albo jakaś fajna płyta, książka o jej zainteresowaniach..

Agik coś wiem jak trudno jest kupić bikini które pomieści obfity biust :dry:Mi sie udało upolować na wyprzedaży biustonosz wiązany w rozmiarze 44:szok: (aż trudno mi było uwierzyć że takiego potrzebuję), a majtki można było na szczęście dobrać w mniejszym.

Gingeros ja bym nie wytrzymała i się pierwsza odezwała. Trzymam kciuki byście sobie wszystko szybko wyjaśnili i pojechali pogodzeni na wakacje.

U mnie ostatnio małż chodzi jak w zegarku, miły, czuły, pomocny, przewidujący, planujący, aż się zastanawiam czy to nie jakiś podstęp bym się zgodziła na kupno motoru.:-D

Efilo - udanych wakacji - czekamy na realcje po powrocie...

Jolka - j alubie dostawac perfumy, bo samej jakos mi szkoda kasy by sobie kupic jakis dobry.

Dzagudku - tos mnie zaszokowala z ta obsluga w szpitalu:szok: Ja bym jakis podstep raczej wezszyla:-D

Agik - jak ja zazdroszcze ci twojego problemu ze strojem. Mi cycusie po porodzie gdzies wcielo - Suri wyssala chyba z mojej pieknej miseczki B dorodnej mam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Matko Boska. Wiec, tak jak bym cyckow nie miala :-(. Jak po 2 dziecku mi nei wroca (jezeli bedzie 2) to ide na operacje plastyczna. Jestem w 100% Serio. Juz mam nawet upatrzona klinike hehehe:-D

jesli chodzi o drineczki - kochana przeca my sie z Toba podzielimy. :-) Ale jak bys chciala co nie co kupic proponuje cos na Mojito moze? Ja moge kupic Lemon Grass, i zaraz sprawdze co jeszcze jest potrzebne : o mam:
wiec - moze ty kupisz Rum (ma byc bialy:confused:), Kachasek - toniki taki Ginger ale i Limonki, ja przywioze miete :-D

co wy na to???

reklama
moje urodziny :-p i powiem ci, że rybki to cudne dziecia ;-) ale uparte jak barany :-D:laugh2: :laugh2: :laugh2:

:baffled::baffled::baffled: to dobrze, czy źle:confused: ;-):-D
czyli jednym słowem: będzie wesoło:-D

Toska miłego wypoczynku, a wiesz, że mój M jest z 10 marca. Cóż...cięzki przypadek :dry:;-)

agik chyba nie jest tak źle, przynajmniej jest cierpliwy, a to juz coś:-D

Toska- zabierzzz mnie ze soba kochana:-D

anni nie ma sprawy, mam jeszcze troche miejsca w podręcznym. Wskakuj :tak::-D
Widziałam Twój filmik na zamkniętym (niestety nie moge tam nic napisać, bo mi się komputer zawiesza jak tam wchodzę:confused:, wczoraj wrzuciłam zdjęcia i nawet nie moge sprawdzić, czy się zapisały:wściekła/y:), ale wracająć do filmu - super:tak::-)

szopka wykrakałaś z tą przytulanką. Do Szwecji wprawdzie nie musiałam lecieć, ale wczoraj wyprałam osiołka przed podróżą, i wieczorem dałąm Stasiowi przytulankę zastępczą. Niestety chłopak nie nabrał sie na ten manewr, darł się 40 minut , w końcu musiałam dac mu mokrego osiołka i dopiero zasnął:confused:

Esia trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:tak: nie denerwuj się

Ok. lecę się pakować.....
Miłego dnia, zajrzeę jeszcze wieczorem się pożegnać:-)

Do góry