Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jestem straszny śpioch i leń i to że od 6 lat chodzę niewyspana bo moje dzieci wstają bez względu na dzień tygodnia najpóźniej o 7 rano, to już dla mnie męczące. A jakby mi się tak trafił następny egzemplarz nie sypiający w nocy w ogóle, to albo bym zwariowała albo własne dziecko udusiła.;-)
W każdym razie natura wiedziała co robi dając mi takie grzeczne dzieci, bo myślę że depresja poporodowa by była u mnie gwarantowana. Więc może to i lepiej żeby losu nie kusić i poprzestać na dwójeczce.
W końcu już mamy normę wyrobioną i na naszą emeryturę już ma kto robić.;-)
No witaj Sorga! Powtarzałaś już betę???? Ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Uprzedzam, że kwietniowe dzieci to uparte Barany (patrz Weronika), tak że uwaaaaażaj.![]()

Innymi słowy do roboty!!!

A mieszkanko takie slicznosciowe ze sama bym sie przeprowadzila
A goscie goscie tura1 z 3-na razie zwiedzamy troche z dziewczynami,fajno jest mam z kim popaplac.
Moze chcesz zamienic Weronike na mnie

, ale niech Ci tam będzie.
Fajna Mamuśka z Ciebie.
Bo ja to sobie wmawiam coby mi szkoda nie było że już pora warsztat na strych odstawić. A prawda jest taka że jakby warunki były to na pewno jeszcze z jedno "barszczewszczątko" by się znalazło. Już ja bym Małża przekonała do tego.;-)
)