elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Gusia-szybkiego powrotu do zdrowka dla Mikolajka zyczymy.
Esia-łał jak to Piotwor dba o mamcie zeby wypoczela
Milego basenowania.Ja tez musze spowrotem zaczac chodzic z Amelka na basen.Juz chyba wystarczajaco czasu od infekcj odczekalysmy
U nas goscie goscie tura pierwsza
Wczoraj odebralismy z lotniska Bartka siostre i jej kolezanke.Samolot opozniony o poltora godzinki i Amelka troche grymasila bo mleczka nie wzielam.A jak dojechalismy do domu to byla tak zafascynowana ciociami ze tez nie zjadla
.Gebe bede miala do kogo otworzyc no i pomoc w domku
Anni-jak zdrowko kochana.Czy glos Ci juz wrocil?;-)
Milego dnia babeczki
Esia-łał jak to Piotwor dba o mamcie zeby wypoczela
Milego basenowania.Ja tez musze spowrotem zaczac chodzic z Amelka na basen.Juz chyba wystarczajaco czasu od infekcj odczekalysmy
U nas goscie goscie tura pierwsza
Wczoraj odebralismy z lotniska Bartka siostre i jej kolezanke.Samolot opozniony o poltora godzinki i Amelka troche grymasila bo mleczka nie wzielam.A jak dojechalismy do domu to byla tak zafascynowana ciociami ze tez nie zjadla
.Gebe bede miala do kogo otworzyc no i pomoc w domku
Anni-jak zdrowko kochana.Czy glos Ci juz wrocil?;-)
Milego dnia babeczki

Na razie jedyne moje ciążowe objawy to dwie diody na brodzie i czole - oby tak dalej było ( przynajmniej przez czas remontu)
duma męska i te sprawy ;-) czekamy na tą trzecią firmę (którą ja mu znalazłam ;-)), w tym tygodniu mają dzwonić by umówić się na spotkanko. Tydzień temu Maciek rozmawiał z szefem i był strasznie napalony ;-) zobaczymy co z tego będzie ;-) no i praca Maćka byłaby rzut beretem od przyszłego żłobka Antonka, więc cudnie.
zobaczymy jaka będzie rzeczywistość :-)
), objadał mnie na stołówce strasznie. Aż ludzie chwalili nasze dziecko, że takie spokojne i ładnie jedzące
Antonek wpada w dziwny szał jak widzi laptopa i pierwszy przy nim siedzi
czort mały, jedynie jak mu bardzo źle to awansuję do mamy