anni
Fanka BB :)
jolka, ze to sekunda to wiem. M sie nie dziwie, Ty pewnie zrobila bys to samo na jego miejscu z nerwow - choc to tak na prawde niczyja wina. Jestem dobrej mysli i wydaje mi sie ,ze wszystko ladnie sie zagoi
Cale szczescie ze twarz nie jest az tak bardzo popazona. No bardzo mi przykro. Ciesze sie natomiast, ze Maxia juz nie boli:-)
Calsuki i tuli tuli dla Ciebie i Maxia. Bedzie dobrze; za nim sie obejzysz wsio zniknie ...zobaczysz!
Cale szczescie ze twarz nie jest az tak bardzo popazona. No bardzo mi przykro. Ciesze sie natomiast, ze Maxia juz nie boli:-) Calsuki i tuli tuli dla Ciebie i Maxia. Bedzie dobrze; za nim sie obejzysz wsio zniknie ...zobaczysz!
ale rozumiem go, tylko zdenerwował mnie tym, że zamiast szybko jechać do apteki po coś na oparzenie, to dawał upust swoim nerwom 
Numer wyslany;-)
Na ta wizyte czekamy od maja jak pan doktor sie dowiedzialo infekcji i zadecydowal ze sie Amelka zajmie( no 4 miesiace).Podalam leki i juz sie niepowtorzylo.Teraz tylko pytanie jakie beda nowe wyniki i na jak dlugo pojade do pl.
Biedny Maksio... Ale Ty nie miej wyrzutów sumienia, wiadomo przecież że dziecka NIE DA SIĘ w 100% upilnować 

Jak widać na innym kompie jest OK
musze lecieć, bo słyszę MAAAAAAMA