reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kotek, nie chce cie wprowadzac w blad ale slyszalam, ze od ktoregos tam tygodnia za duzo magnezu nie jest wskazane...

wiesz co... ja jednak bym zadzwonila szybcikiem do gina...a co ci szkodzi, a bedziesz spokojna.

sprobuj czekolade gorzka w miedzy czasie i inne produkty z magnezem...

takie moje zdanie ;-)

Dzięki Anni, a czekoladę mleczną wcinam na okrągło, bo nie lubię gorzkiej:no: . A czemu akurat gorzką, ma więcej magnezu?

Kotek, gorzka ma poprostu wiecej kakao czystego i mniej dodatkow - chyba dlatego...

ale jak znowu jak cos mi sie przypomni skrobne...teraz musze troszke nadgonic pracy i nie chce mi sie jak nie wiem - dzis spalam do 12 00 - hehehe

a co...kto mi zabroni !!! tyle, ze mam kaca moralnego bo troche pracki mam...

wiec, odezwe sie wieczorkiem! ciesze sie ze wam sie podobala historyjka hehehe kiedys niezla agenciara bylam i mam takich opowiesci caly rekaw hehehe choc ;-) nie che was zanudzic dziewczyny....

wiesz co...dorotka bierze chyba...pewnie ci skrobnie co i jak...

Sorga mi tez sie tak wydaje, ale kurcze cos gdzies slyszalam na temat tego nadmiaru...no nic, lepiej zapytac lekarza...

mi poprzednio lekarz przepisał Aspargin 2xdziennie (magnez+potas), ale co do madmiaru, to nie wiem dokładnie jak to jest. wiadomo, że wszystko w nadmiarze szkodzi

Dziękuję Wam dziewczyny, już znalałam w mojej mądrej książce: kobiety w ciąży potrzebują około 450 mg dziennie, a witaminy które biorę zawierają tylko 100 mg. Wieczorem zadzwonię do gina i zapytam czy mogę oprócz tych witamin łykać sam magnez np. 300 mg.

reklama
Ale się dzisiaj rozpisałyście!!!
A ja dzisiaj długi dzień w pracy i zaraz znowu wracam :-( coraz mi ciężej z tą ilością obowiązków :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry