reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jola może Ty tak nie zareagujesz - oby! Ale lepiej bądź przygotowana na ew. niespodzianki :baffled:
Czyli masz tylko jedno pobranie w h po wypiciu glukozy? Pamiętaj, że musisz być na czczo - więc najlepiej weź sobie do przychodni coś do jedzenia (tylko nie słodkie!). Wtedy ryzyko, że Cię zmuli maleje :tak:

reklama
Jolcia przeciez ja Ci nic nie wypominam,ja czasem tez tak mialam ze po razie na następny ochota mnie brala:-Dteraz jak jest spokój w domciu to musze stopowac męzulka,bo przy jego ochotach czasem wysiadam:szok:

Esia nie mam badania przed, więc herbatka z cytrynką w domku i potem już tylko na badanie

Dorotka musiałam się po prostu wytłumaczyć bo wyszłam na erotomankę :-D :zawstydzona/y:

Ja tak z seksu na zwierzaki przejdę, bo gdzieś się ten temat przewijał.

Na dobranoc wklejam mojego pieska z jego urojonym dzieckiem, czyli piłeczką (zaznaczam zbieżność kolorów nie jest przypadkowa pies żółty i dziecko też żółte :laugh2:). Pies zaszła w urojoną ciążę zaraz po mnie, tylko że ona już się cieszy potomstwem :-) ja muszę jeszcze chwilkę poczekać.

Cześć Dziewczynki
Miałam ostatnio kiepskie czasowo dni. Dziś wróciłam ze szkolenia a jutro niestety też cały dzień z życia wyjęty.
A Wy tu jak widzę gadacie jak najęte i nie wiem kiedy to wszystko nadrobię :-( ;-)
Buziaki

buziaki Efilo,najwazniejsze to to ze staramy sie o zamkniecie watku i o to zebys dopisala sie na liste bo chcialysmy to zrobic bez twojej wiedzy:-D

Blanes fajna fotka i piesek slodki

Efilo! masz troche zadania domowego do odrobienia - nie tracilysmy czasu.
Blanes - piesek jest sliczny no i ta jego "dzidzia"...hehehe slodkie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry