Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
interesujace
do porannej kawki w sam raz, wiecie co no mój Kot nic takiego nie ma- nawet schudł(albo ja tak przytyłam) no w sumie spi tyle co ja, a nie powinien może to to?
odnośnie przygotowania Kota, to w trzecia rocznicę ślubu powiedział mi że gotowy jest na dziecko (wiecie takim sugestywnym tonem
), poczekalismy rok na mnie i tuz po czwrtej rocznicy zaszłam w ciążę. Więc może po prostu jest przygotowany

do porannej kawki w sam raz, wiecie co no mój Kot nic takiego nie ma- nawet schudł(albo ja tak przytyłam) no w sumie spi tyle co ja, a nie powinien może to to?
odnośnie przygotowania Kota, to w trzecia rocznicę ślubu powiedział mi że gotowy jest na dziecko (wiecie takim sugestywnym tonem
), poczekalismy rok na mnie i tuz po czwrtej rocznicy zaszłam w ciążę. Więc może po prostu jest przygotowany

ale dostrezga się to w sytuacjach takich jak twoja -gdy spada to na ciebie jak grom z jasnego nieba i albo wstaniesz z klęczek albo się odczołgasz w bezpieczne miejsce. Ci którzy wstają sa doprawdy godni podziwu, tak trzymać
Miałam troszkę zaległości, ale jakoś udało mi się dobrnąć na ostatnią stronę... ;-)
wczoraj złożyliśmy do kupy łóżko (zajęło nam full miejsca w pokoju, ale jak już po reklamacji dali nam nowe, a nie kasę, to coś trzeba było z nim zrobić) i to pewnie przez to, że materac zupełnie inny niż wersalka, chociaż wcześniej mi to nie przeszkadzało
)