anni
Fanka BB :)
Dzagudku kochana - czym bylo by nasze forum bez Ciebie kochana. Mobilizujesz nas ;-) Ja to tam ostatnio wole czytac ino - taki len ze mnie.
Jesli chodzi o kolezanke to super!!!!! Wazne jest by dzieci mialy kogos do zabawy w podobnym wieku. :-)
A u nas troche nowosci -
-Suri nauczyla sie obslugiwac moj komputer. Wlacza, wylacza, przycisza, popdglasnia - to czesciej - zmienia bajki
robi to non stop do upadlego (licze, ze komputera bo jej nie sposo wykonczyc
) Masakra - no i nie dopuszcza mnie do niego. Oprocz tego, ze moj komputerek sluzy jej do ogadania bajek to na wiele sie ostatnio nie przydaje - tak go wykonczyla. Nie to, ze ja jej pozwalam - podkrada sie skubana i operuje nim jak stara. Gdzie sie tego nauczyla??? No chyba nie w zlobku
Szukam wlasnie nowego - ten chyba juz jej pozostanie...
Pytanie mam w zwiazku z tym nie na temat... Czy ktoras z Was kochane przezucala sie na maca po Pc? Jakie wrazenia - polecacie Mac?
Zastanawiam sie - ale to wielka zmiana...
-poza tym wyjezdzam jutro do Katowic na 3 dni do przyjaciolki i moje bobasy beda same. Nie wiem jak to bedzie. Suri wprawdzie zostala zabookowana do zlobka na ten czas (przynajmniej zje cos normalnego dziecko) ale szczerze martwie sie o G...hehehe Naprawde.
-nio. cooo jeszcze... duzo, ale moja wena sie wyczrpala.
.
Elmaluszku - pieknosci -uwazaj na siebie!!!!! Duzo zdrowka zycze.
Caluski dla wszystich slicznych czercowiatek od nas.
Jesli chodzi o kolezanke to super!!!!! Wazne jest by dzieci mialy kogos do zabawy w podobnym wieku. :-)
A u nas troche nowosci -
-Suri nauczyla sie obslugiwac moj komputer. Wlacza, wylacza, przycisza, popdglasnia - to czesciej - zmienia bajki
robi to non stop do upadlego (licze, ze komputera bo jej nie sposo wykonczyc
) Masakra - no i nie dopuszcza mnie do niego. Oprocz tego, ze moj komputerek sluzy jej do ogadania bajek to na wiele sie ostatnio nie przydaje - tak go wykonczyla. Nie to, ze ja jej pozwalam - podkrada sie skubana i operuje nim jak stara. Gdzie sie tego nauczyla??? No chyba nie w zlobku
Szukam wlasnie nowego - ten chyba juz jej pozostanie... Pytanie mam w zwiazku z tym nie na temat... Czy ktoras z Was kochane przezucala sie na maca po Pc? Jakie wrazenia - polecacie Mac?
Zastanawiam sie - ale to wielka zmiana...
-poza tym wyjezdzam jutro do Katowic na 3 dni do przyjaciolki i moje bobasy beda same. Nie wiem jak to bedzie. Suri wprawdzie zostala zabookowana do zlobka na ten czas (przynajmniej zje cos normalnego dziecko) ale szczerze martwie sie o G...hehehe Naprawde.
-nio. cooo jeszcze... duzo, ale moja wena sie wyczrpala.
.Elmaluszku - pieknosci -uwazaj na siebie!!!!! Duzo zdrowka zycze.

Caluski dla wszystich slicznych czercowiatek od nas.
a przecież tyle osób uważa przeciwnie
Niby zapraszali, ale... Może się przełamię do końca tygodnia i do nich zastukam.:-)
Jakiś tygodzien temy wymyśliła zabawę polegającą na pokazywaniu różnych rzeczy paluszkiem i zadawaniu inteligentnego pytania "yyy?". Cieszę się, bo dziecko się tak uczy nazw różnych rzeczy, ale zabawa odbywa się kilka razy dziennie i może trwać nawet i pół godziny. A dotyczy rzeczy które są albo w najbliższym otoczeniu i może je dotknąć. Któregoś dnia zanim zasnęła ze 100 razy pokazała na zmianę moje czoło, brodę, policzki, nos, uszy, zęby, buzię itd. Dziś mi Babcia powiedziała że już jest na wykończeniu nerwowym, bo Magda potrafi się tak bawić z Nią kilka razy w ciągu dnia. No i nie uznaje odmowy - odpowiedzieć trzeba i już. Ja zaczynam się bać jak Magda zacznie gadać i zaczną się pytania z serii "dlaczego"
w poniedziałek zrobił jedną normalną kupę, za to ja zaczęłąm mieć problemy żołądkowe, wczoraj nie byłam w stanie wstać z łóżka. Moj tata i teściowa też się rozłożyli na tą obstawiam "grypę żołądkową" No i Stasiek wczoraj wieczorem i dzisiaj rano też zrobił mega wodnistą zieloną kupę:-( Nie mogę dodzownić się do pediatry