Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

właśnie postanowiłam, że od jutra chodzę na basenzobaczymy co z tego będzie;-)
Bylismy dzisiaj w kinie na "Księżnej". Smutny film ....:-(
Toska jak pierwszy dzień po basenie? Zapał nie słabnie? Ja w wakacje zapisywałam się na aerobik i tak do tej pory się zapisuję...
"Księżną" oglądałam. Ja uwielbiam wszelakie filmy kostiumowe, a przy tym to się uryczałam jak bóbr, tak mi żal Georgiany...:-(
Elamlauszku, Gośka, Jolka zdróweczka dla Waszych dzieciaczków. Co to, jakaś epidemia?
Szopka ja też zazdroszczę takiego wypadu we dwoje. Kiedyś planowaliśmy z m nockę w hotelu, ale teraz tak nam się pokomplikowało, że nie mamy z kim Zu zostawić.:--
-(
Zu w ZOO miała ogromną radochę. Była pełna zachwytu i cały czas wołała ŁAAAAAAŁ...
Powodzenia z nauką spania w dużym wyrku. My jak większość jeszcze poczekamy. Wyjęcie szczebelek skończyło się tym że ciągle z wyrka wychodziła
Aniajw Shout?????? Coś mi kołacze po głowie, ale nie wiem... Chyba też lata młodości...
Toska jak pierwszy dzień po basenie? Zapał nie słabnie? Ja w wakacje zapisywałam się na aerobik i tak do tej pory się zapisuję...
"Księżną" oglądałam. Ja uwielbiam wszelakie filmy kostiumowe, a przy tym to się uryczałam jak bóbr, tak mi żal Georgiany...:-(

No ale doczytałam dalej, i widzę, że już sama wpadłaś na ten pomysł:-)
myślałam, że ten wspis o basenie przejdzie niezauważony
na basen nie dotarłam, bo zaspałam![]()

Jacek ma łóżko na pięterku i niestety jak przeniesiemy chłopaków na poddasze, to się nie zmieści i trzeba będzie kupić nowe 

a co to jest kino??? 

Na Weronikę tak czekolada działała.

Moja to najchętniej ze skórką by jadła. I taki sam sposób mam na nią, zeby jadła wogóle owoce, ja muszę się do nich zabrać to natychmiast podbiega i mi zabiera. Smakowałyśmy ostatnio papaję.