reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kingud witaj w naszym gronie.:tak:Pisz i nie uciekaj, a na pewno Ci się spodoba nasze towarzystwo:-D (grunt to skromność).:-D

Izka, ja tak gadam o tym jak ciężko jest z dwójką, ale uwierz mi - poprawa sytuacji finansowej = nowe mieszkanie i następne dziecko na bank w drodze. Ino że musiałoby to być przed 40tką, bo potem bym się bała (więc za wiele mi nie zostało:-(). Jak widzę kobietę w ciąży to mi łzy w oczach stają i zazdroszczę tak że serce boli. Mój Mąż to się ze mnie śmieje, że jeszcze bym chciała przez to przechodzić (tzn. ciążę, poród, początki macierzyństwa itd), a mnie to nie przeszkadza - ja to uwielbiam (chyba na mózg mi padło).:-D

Toska, Olla, jak nie przestaniecie gadać o tej starczej demencji i dolegliwościach poważnego wieku, to w ucho zarobicie.:-D Mnie do "piernikariów" zostało niecałe 3 lata, a czuję się na 18 i ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI STARCZYCH MIEĆ NIE ZAMIERZAM (a przede wszystkim nietrzymania moczu:-D).

reklama
Witam porannie:-)
Naogladalam sie wieczorem horrorow i zamiast golych facetow snily mi sie okropnosci jakies:baffled::confused2:
Elmaluszku a co Ty taki niespik;-)?
Dzagud :*,to se ne da:-Dstare babki juz tak maja:-p a jak mam umowiona wizyte u lekarza to biore termosik, kanapeczki i siedze pod przychodnia od 4 rano i czekam ...:-pWiecie...ale powaznie,jak pracowalam na fizyko to kazdy pacjent mial umowiona godzine,a dziadki i babcie przychodzili skoro swit z kanapkami wlasnie i termosami,pierogi w sloikach itp. I czekali na swoja kolejke nawet po kilka godzin,ale przynajmniej mieli z kim pogadac:sorry:Taki sposob na zycie:sorry:Mam nadzieje ze bede miala lepsze atrakcje na starosc.
Izka to szybciorem zalatwiajta wszystko,oby poszlo jak z platka:tak:
Jolka czesc:-)to z Twojego taka gadula jak z mojej,nie zebym sie podlizywala,Maksiu juz obiecany:-)

Dzagud a kto powiedzial ze piernik zaczyna sie po czterdziestce,tyle masz na ile sie czujesz i jak zyjesz,wiec masz 18:tak:
Moja mama zawsze to powtarza,ma 53 lata(sorki mamo:-p)ale obcujac z nia czujesz jakbys miala do czynienia z mlodziutka dziewucha:tak:i nie tak karykaturalnie,nic na sile nie probuje ,nie udaje szlonej nastki,poprostu jest mloda duchem i udziela sie ta mlodzienczosc wszystkim dookola. a mowimy sobie per ''babko'' bo tak jest smiesznie:-)

A mi do trzydziestki jeszcze odrobinę brakuje :-D więc chyba narazie demencja mi nie grozi :-D:-D:-D

A dziecko, to chciałam jeszcze jedno, ale w obecnej sytuacji, to mam bardzo mieszane uczucia :-(

Dzagud a Ty to nie masz 18lat????:szok::-D Mi się cały czas wydaje, że Ty dopiero co dowód odebrałaś;-)

Olla Ty stara nie jesteś, ale ja-starsza, dojrzałą kobieta moge z Tobą jak równa z równą pogadać:-D

kingud witaj, Twoja córeczka ma śliczne oczy:tak:

izka witaj. I co z Waszymi planami? Zostajecie w USA?

jolka Ty się nie wymiguj od ciąży, miałyśmy razem to przechodzić;-) (ale rozumiem, mam nadzieję, że niedługo wszystko się ułoży)

A ja dzisiaj mam wolne:tak: Włąśnie popijam kawkę, Staśka wyprawiłam na spacer z dziadkiem i ODPOCZYWAM:-D

Jolka wszystko sie ladnie ulozy ,pamietam zeby trzymac kciuki:)

A tak na marginesie ja nigdy nie mowilam ze stara jestem,babka owszem ale nie stara:)Toska no starsza jestes i to o cale dwa lata,az dziw ze sie dogadujemy tak super :P

Toska, dziękuję Ci za takie miłe słowa.... Mam nadzieję że nie oznaczają że zachowuję się jak nieopierzona gówniara :szok:(nie ma jak doszukiewać się drugiego dna, nie?:-p).

Jolcia, ja też ciągle zaciskam kciuki za Was. Choć nie wiem, hmmm, jakbyś tak Agatkę trafiła, to jadąc na całej linii, ja powinnam zmajstrować jakiegoś chłopaka do pary...:-D

Toska, dziękuję Ci za takie miłe słowa.... Mam nadzieję że nie oznaczają że zachowuję się jak nieopierzona gówniara :szok:(nie ma jak doszukiewać się drugiego dna, nie?:-p).

Oczywiście, że nie. Pozwól sobie komplement powiedzieć:tak:

A kończąc temat wieku, to powiem Wam, że bardzo mi się podoba być trzydziestką:tak: (tym bardziej, że wszyscy mówią, że wyglądam góra na 25lat:-p, kłamstwa wprawdzie nie lubię, ale w tym przypadku toleruję;-))

Olla masz rację, to niesamowite. No, ale w końcu mamy zostać rodziną:-D:-D:-D

reklama
Dzien dober

Alez tu od ranka wesolo:-D:-D:-D
Amelka wlasnie przed chwila wysypala mi caly makaron na podloge.Wyszlam do drugiego pokoju po odkurzacz to juz poltora kilo mąki zastalam na podlodze:wściekła/y:Ladnie sie dzien zapowiada:baffled:
Olla-a ja niespik bo przeca 2 lata tv nie mialam a teraz mom:-D
Toska-ja za rok tez trzydziecha a ciagle mnie o dowód pytaja
Kingud-witaj
Izunia-dobrze ze podroz juz za Wami,jak sie czujecie po powrocie???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry