Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(tym bardziej jak mi koleżanka dzisiaj powiedziała, że ich córeczka 2,5 roku, która ma swoje śliczne "dorosłe" łóżeczko w swoim pokoju i tak do nich przyłazi co noc i ona chyba do końca życia będzie z nimi spała- tak stwierdziła koleżanka
- to ja dziękuję bardzo. Wojtuś musi znać swoje miejsce. Na wiosnę będziemy go przenosić do jego pokoju, ale na poczatek tez pewnie w łózeczku ze szczebelkami.

Siedziałam i kwiczałam.

;-)Serio, bo już się nie mogę doczekać żeby przeczytać.
Toska znam Twojego leniaNiedawno mieszkał u mnie... Troszkę go przegoniłam i widzę że trafił do Ciebie;-)
) , wię za ten dziękuję

Wczoraj zdałam sobie sprawę, że muszę bardzo uważać na to co mówię przy Małej. Wiecie, ja staram się przy niej nie przeklinać, no ale wczoraj niestety mi się wymsknęło. Jak niosłam zupę i trochę mi się wylało. Ja mówię pod nosem qr... a Wiktoria: macNo ja byłam w mega szoku bo naprawdę staramy się przy niej nie przeklinać. Od wczoraj zapowiedziałam zakaz przeklinania w naszym domu.
Miłego dnia:-)

, a część oddaję do domu samotnej matki.Wpadnijcie na Bole Piersi![]()

Jak chcesz możesz wpaść do mnie podłoge umyć, to podobno pomaga;-)
) Staśko śpi od stycznia w turystycznym łóżeczku, a o "dorosłym" pomyślimy za pół roku.
Muszę mu przynajmniej kropelkę dodać do wszystkich posiłków (słonych). Ostatnio nawet jajecznicę z sosem sojowym je
, nie powiem całkiem dobra. Rośnie mi chyba mały smakosz