Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. 

, tzn.miał, bo dwa razy byliśmy u lekarza i czymś mu wysmarował.
:-(
, bo w piątek też potraktowałam się woskiem, ale na nogach. Mąż miał frajdę ze zrywania mi plastrów
a już najlepsze, że w połowie depilacji jak byłam pooblepiana tymi plastrami i woskiem, to huknęło i zgasło światło na całej ulicy. Mąż mi kazał przy świeczkach kontynuować tak mu się spodobało nade mną znęncanie 
oczywiście przy świeczkach nawet się nie brałam do dalszego klejenia bo nic nie było widać
. No i gratuluję spadku wagi, ależ laseczka teraz jesteś, Twój upatrzony kostium super, dobrze, że stanik taki krój i na fiszbinach, znam ten ból jak wszystko wylata przy schylaniu
Ten mój, hmmm, zaraz poszukam. Ale powiem Ci, że ja w trzech miastach szukałam akurat tego kostiumu żeby przymierzyć. Inaczej cięzko rozmiar dobrać, tym bardziej przy duzych balonach trzeba dobrze sprawdzić, żeby wszystko się kupy trzymało
;-)
I zdrówka dla Was, i żeby Tymusia ominęło

, dla mnie to porównywalne z wyrwaniem zeba bez znieczulenia
. No i fajnie że juz prawie kolorek swoich włosów odzyskałaś
.
.
.
jejku ale zdolna bestia tak szybko zakumała
, niedługo pewnie i wołać zacznie, ale wam zazdroszczę. Moja mama wczoraj kupiła nam nakładkę na sedes z teletubisiami mam nadzieję że przekonają one Laurę by robiła na kibelek
.
.
. Na placu codziennie spędzamy 2 - 3 godzinki z rana i jak jest ładnie to 3 godziny po południu, jak wracamy do domu to siły juz na nic nie mam
, mimo że ostatnio na placu poznałam 2 dzieciaków w wieku ok 13 lat (rodzeństwo) i teraz to oni pilnuja Laury tak samo dobrze jak ja, czyli nie pozwalają wyjśc poza plac, bujaja ją, podsadzają gdzie chce, a ja siedzę na ławczece i się nudze
.
.
.
Poza tym nic jej nie dolega, oby to tylko chwilowe.
chyba sie zdecyduję nawet na kolejny tatoo;-) A wizja niegolenia się przez dwa tygodnie mocno zadowalająca
Na drugi dzień nic już nie czuć.
A gotowanie, prasowanie, sprzątanie, ODPOCZYNEK to kiedy
. Wracajcie szybko do sił i w wolnej chwili o zdjęcia prosimy...
Wyobraziłam sobie i padam ze śmiechu
Szkoda że mój mąż taki nieogarnięty i do takiej pomocy niechętny...
Oczywiscie majtek nie zdjela
ale co tam!Takim samosiowym sposobem zrobila 4 razy do nocnika i nie uronila ani kropelki.Mysle ze nastepny etap to nauczyc ja zeby trzymala dluzej ten mocz ale nie ma co marudzic:-)Jeju jaka ja dumna jestem....ciekawe czy do jutra zapamieta

a majty 12,dobrze ze osobno mozna skompletowac bo albo sutkami bym swiecila albo wargi by mi wygladaly zza wielkich majtas
Mądra z niej dziewczynka:-)

Z drugiej strony to bardzo fajnie mieć przez dwa tygodnie spokój;-)
, chodzi mi o opiekunów na placu zabaw dla Laury:-)

W sumie to tyle co u nas. A zapomniałabym: chciałam pochwalić moje dziecko, że powoli robi rzeczy o które Ją poproszę np. wyniesie coś do zlewu, a nie rzuca gdzie popadnie:-), czy pozbiera klocki, z moją pomocą oczywiście, ale zawsze to coś:-) 

Niestety na lotnisku w Portland przywital nas deszcz i 12 stopni no ale akumulatory sie tak naladowaly ze nawet to nie przeszkadza.
A corcia-ale masz dzielna dziewuszke! Jak wyjezdzalam to sie chwalilas seria gatkow a tu juz sa nawet gole :-) GRATKI