reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Asylan:-D :-D :-D !!!! Dlaczego nie lubisz byc w ciazy? chyba bardzo dobrze ja znosisz. quote]

hmm dlaczego nie lubie byc w ciazy? bo nie moge sobie na wszystko pozwolic co bym chciala. oczywiscie sprawuje sie doskonale i nigdy do glowy mi nie przyjdzie narazic bejbi ale jednak brak mi wolnosci.... samopoczucie to druga strona i nawet da sie przyzwyczaic: najpierw mdlosci i wymioty, potem slabosc i sennosc, potem zaparcia, skurcze lydek, zgaga, kichanie, bol plecow, z kolei bezsennosc, nawet nie moge se poskakac pobiegac cokolwiek zbyt meczacego, a jak za cos sie zabiore (choc mi sie nie chce i zabiera mi duzo czasu zabrac sie za cos) to potem mysle czy sie nie przemeczam czy to moze nie szkodzi malemu itp. ogolnie to coraz bardziej ociezala sie czuje choc nie siedze caly dzien tylko mam troche zajec wiec kondycje tez powinnam miec ale taaaak ciezko nieraz chocby pozmywac buuuu. ja nie chce za bardzo narzekac (i nie narzekam zazwyczaj) ale brak mi wlasnego ciala jako tylko mojego czasem..... jedna moja kumpela stwierdzila ze ona sie czula w ciazy jakby kosmita opanowal jej cialo hmmm. ale ciaze znosze dobrze i z usmiechem raczej bo przeciez i tak nie mam innego wyjscia jeszcze przez 3 miesiace i narzekanie i marudzenie nic nie zdziala ;)

coś w tym jest co piszecie na temat ciała. pamiętam jak kumpelka z uczelni się śmiała do mężą ilekroć córcia się ruszyła- "o zobacz, obcy się rusza" :-D

A u mnie wręcz przeciwnie, bardzo lubie być w ciąży! I jest mi żal że czas tak szybko leci i juz niedługo będę mogła tylko powspominać brzuszek. Mimo tego że czuję sie coraz bardziej niezgrabna, mam problem z niektórymi kiedyś dla mnie błahymi czynnościami. Zobaczymy jak to bedzie w czerwcu kiedy będzie brzuch - gigancik, na dworzu gorąco pewnie nie bedzie mi tak dobrze jak teraz. Generalnie do teraz jest mi bardzo dobrze i mogłabym zawsze być w ciąży :-).

Kurcze zapomniałm:

WSZYSTKIM KOBIETKOM WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!:rofl: :happy: :-D

00000069.jpg

reklama
Hello hello, ja wreszcie wyspana, po wczorajszej kuracji spacerowej życzę wam całym sercem

Wszystkiego naj, naj, naj... z okazji Dnia kobiet :D i wieeeelki buziak.
ps. Kot krzyczy że on też życzy :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry