Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za to ja nie raz zaliczyłam glebę na rowerze, bo trochę dzikus ze mnieCo do ryzyka wywrotki - sama nie wiem... W życiu się nie przewróciłam, jednak raczej teraz jeździła nie będę.
:-)
.Asylan![]()
![]()
!!!! Dlaczego nie lubisz byc w ciazy? chyba bardzo dobrze ja znosisz. quote]
hmm dlaczego nie lubie byc w ciazy? bo nie moge sobie na wszystko pozwolic co bym chciala. oczywiscie sprawuje sie doskonale i nigdy do glowy mi nie przyjdzie narazic bejbi ale jednak brak mi wolnosci.... samopoczucie to druga strona i nawet da sie przyzwyczaic: najpierw mdlosci i wymioty, potem slabosc i sennosc, potem zaparcia, skurcze lydek, zgaga, kichanie, bol plecow, z kolei bezsennosc, nawet nie moge se poskakac pobiegac cokolwiek zbyt meczacego, a jak za cos sie zabiore (choc mi sie nie chce i zabiera mi duzo czasu zabrac sie za cos) to potem mysle czy sie nie przemeczam czy to moze nie szkodzi malemu itp. ogolnie to coraz bardziej ociezala sie czuje choc nie siedze caly dzien tylko mam troche zajec wiec kondycje tez powinnam miec ale taaaak ciezko nieraz chocby pozmywac buuuu. ja nie chce za bardzo narzekac (i nie narzekam zazwyczaj) ale brak mi wlasnego ciala jako tylko mojego czasem..... jedna moja kumpela stwierdzila ze ona sie czula w ciazy jakby kosmita opanowal jej cialo hmmm. ale ciaze znosze dobrze i z usmiechem raczej bo przeciez i tak nie mam innego wyjscia jeszcze przez 3 miesiace i narzekanie i marudzenie nic nie zdziala![]()