reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczyny, ja też życzę Wam wszystkiego NAJ..., a najbardziej lekkiego porodu i zdrowych, cudnych dzieciaczków.

I podpinam się do Twojej wypowiedzi na temat noszenia brzucha Asylan - a już myślałam, że to tylko mi jest tak źle :)
Tak podziwiałam przyszłe mamy czerwcowe, że cieszą się tymi wszystkimi objawami, że miałam coraz większe wyrzuty sumienia.
Żałuję tylko, że nie byłam z Wami od początku, bo czuję się troszkę obco i tak jakoś jakbym wdzierała się z brudnymi buciorami do was.

Monika poczytasz, pogadasz i poczujesz się tu jak u siebie! :-)

Dostałam dziś piękne fioletowe tulipany :laugh2: Nie przyszłoby mi do głowy, by z 20 wybrać akurat ten kolor ;-) ale od tego mam Małża, by mi oczy otwierał na nowe możliwości :-D

Monika to brudne buciory zostaw za drzwiami i właź - damy ci kapcie, żebyś się poczuła jak u siebie:-)
Sorga nareszcie wypoczęłaś :tak: ja za to od dwóch dni (nocy) spać nie mogę, jak juz mi się zachce spać, to przy okazji zachce mi się do kibelka i znów echo, potem imprezka w brzuszku...
dziewczyny, powoli pada mi skleroza na mózg:baffled: jak tylko coś zrobię, za chwilę muszę sprawdzić, czy to zrobiłam, nie mówiąc już o ty, że jak coś schowam, to po chwili nie wiem gdzie:errr:

Mam jeszcze pol godzinki wiec zycze Wam kobitki zdrowka,lekkiego porodu,zdrowych dzieciatek,przespanych nocy,szybkiego powrotu do formy,usmiechu,kilka chwil tylko na swoje przyjemnosci no i spelnienia tych najskrytszych marzen...:-):-):-):-):-):-)

Dziewczynki duze i te malutkie! wszystkiego NAJ...

Jestem wyrodna i wczoraj nie zlozylam Wam Zyczonek...ale ...WLASNIE _ ZAPOMNIALAM!!!

hehehe

Jak Moj dopiero kwiatuszka mi darnal- slicznutka roze zolciutka w doniczce (hehehe praktyczny facet)to mi sie przypomnialo!

Sorga -dobrze ze jestes z nami! Brakowalo Cie tutaj troszku ;-)

a jak spedzilyscie DZIEN KOBIET?????

reklama
Dzięki Kachasek, zostawię je za drzwiami - już zaczynam się rozkręcać. Fajne z Was dziewuchy.
Hm, ja też mam problemy ze spaniem w nocy - potem muszę odsypiać rano. Ale doszłam do wniosku, że to przez tą naszą zimo-wiosnę, bo z tego co pamiętam w pierszej ciąży spałam jak mops i nic niebyło w stanie mnie zbudzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry