reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A mnie dziś mój gad chce wykończyć nerwowo z tym urlopem. Zamiast iść z samego rana i załatwić - lub mieć pewność że nie dostanie, to On zawsze zdąąąąąąążyyyyy.:baffled: Strzela mnie kurwica, bo ja siedzę jak na gwoździach - sama urlop już wypisałam wczoraj i nie wiem - mam go wycofać czy nie. Już Go dwa razy poganiałam żeby poszedł, ale On najpierw dawał "kawę wypić" pani kurownik, a potem "no dooobra, do 11tej, no, do 12tej dam Ci znać".:angry: Coby nie było jak w tym dowcipie: "panie dyrektorze, czy mogę prosić o 3 dni urlopu żeby pomoc teściowej przy remoncie? zwariował pan, dopiero pan urlop skończył, roboty kupa, nawet mowy nie ma! serdecznie panu dziękuję panie dyrektorze, wiedziałem że mogę na pana liczyć":-p

reklama
Hej babeczki

U nas nocka nieprzespana,Amelka sie budzila czesto i pojekiwala.Cos czulam ze goraca jest.Teraz juz mamy 37,5 po podaniu nurofenu(ale byla apokalipsa z polknieciem i tylko czekam ino B przyjedzie na przerwe to bedzie pruł do apteki po czopki)No i nie wiem czy to przeziebienie czy przez gorne piatki ktore wlasnie wychodza:baffled:Ech oby szybko przeszlo.

Wieczorkiem postaram sie nardobic troszke bo od rana mam przelepe u nogi;-)

Elmaluszku buziaki dla murmelii:tak:

Mój chłop miał dziś lenia remontowego, więc za karę wysłałam go na zakupy :-p
Właśnie dzwonił, że kupił Maksowi dorosłą kołdrę ;-)

Dzagud normalnie rewelacja z tym urlopem Tomka, też by mnie trafiało:dry: a poranek suuuuper, nie zazdroszczę:no:
Jolka nie daj umrzeć odkurzaczowi;-) reanimuj go:tak::-D
my niedawno wróciliśmy od lekarza z kontroli (wszystko ok), z szybkich zakupów w okolicy i od fryzjera. Pierwsza wizyta Michała u fryzjera:-) wcześniej ja go obcinałam, ale powiedziałam sobie "dość" przy jego szczecinie (Dzagud i Agik wiedzą o czym piszę;-)) wolę zapłacić 12zł i mieć spokój:tak: fotki z wizyty wrzucę na zamknięty:blink:
u nas burza była ok 23ciej ale szybko sobie poszła. Pomimo burzy duszno było masakrycznie i nie mogłam spać. tak więc siedziałam i postanowiłam popróbować sił na szydełku i... zrobiła się 4 godzina :baffled: rano oczywiście okropny ból głowy, ale już przeszło

wszystkim gorączkującym, bolącym i inaczej niedomagający życzę dużo zdrówka:tak:

Toska!!!!Jak sie ciesze:-):-):-)
Geatulacjeeee!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:*****

Ja dizs opiekowalam sie coreczka kolezanki,nie powiem ze ise nie zmeczylam:-D:sorry2:

Wpadne pozniej!

Buziaki dla wszystkich :*

Toska ale mi humor poprawilas:-)

reklama
Zajrzałam w przeciągu apokalipsy i już mi się gęba śmieje :-) Toska bardzo, bardzo się cieszę!!! Ogromne gratulacje i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się układało!!! Kochana, no słów brak... Tak się cieszę...
:-):-):-)

Do góry