reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej!!!
Leżę sobie i odpoczywam, już ogarnęłam trochę domek, bo po weekendowych wojażach grillowych było co ogarniać ;-):-D
Maks niestety wczoraj odmówił drzemki w ciągu dnia :szok: jestem przerażona :szok: ja nie chcę żeby on nie spał :no:
A Jacek wczoraj wspomniał coś o basenie, na co Maks krzyczał "ja, ja"
Jak M zapytał się z kim pojedzie , to odpowiedział: " no wuła, kaka i niania"
(tłum. no z wujem, Weroniką i ciocią) :-D:-D w szoku byłam jaką ma pamięć :szok:

Dziś ma przyjść jakiś student z matmą ;-) może trochę podreperuję domowy budżet :-p

Esia czekamy na zdjęcia :-)

Dzagud nie chcę cię dołować, ale ja to wszystko do remontu mam już kupione od początku roku :confused: schody robią się od kwietnia, a drabina nadal stoi :baffled:

reklama
Olla, ale zazdroszczę takiej wyprawy!:tak: Wolałabym żeby mi nogi w dupsko właziły po takim cudnym spacerku a nie od rajdu po sklepach.:baffled: No ale nie można mieć wszystkiego.:crazy:
Jolka, no Maks mnie wzruszył doprawdy.:tak:Ino o swej "przyszłej" zapomniał wspomnieć.:-p A z tymi zakupami mnie nie strasz.:szok: Pocieszam się że u mnie miejsca nie ma na trzymanie tego więc remont musi być już i koniec. Jak przeżyję ten tydzień to już będę żyć!!!:tak:A i tak stwierdziłam wczoraj że ten tydzień rozpoczyna najcięższy rok naszego życia.

Ale cisza!
Babole!Prosze mi tu ladnie pisac:)

Jolka ,madra glowo:)Super ze mozesz dawac korki i sobie przyrobic troche kaski.Zycze Ci matola totalnego ,zeby potrzebowl jak najwiecej tych korepetycji:p

Sluchajcie.Wlasnie udalo mi sie zarejestrowac do stomatologa i to nie prywatnie(bo i z tym jest ciezko w uk)No ciesze sie jak lysy kon:D Mam nadzieje ze doswiatczenia naszej Anni sie nie powiela :/ i ze super zadowolniona bede.W Polsce mialam go leczyc,kanalowe(3 kanaly) plus duze wypelnienie=500 zl:szok:
Troche drogo:baffled: no i mam nadzieje zaoszczedzic :-) Najwyzej doplace za ''biala'' plabe bo tu chyba tylko amalgamantowe daja ...:sorry2:

Olla, no co Ty???? To oni tak 100 lat za murzynami???:szok: A zawsze się mówiło że stan uzębienia Polaków taki fatalny:dry:. Ale powiem Wam, jak moja koleżanka pojechała do Anglii i tam wyszła za muż, to jak do Polski przyjechali i zobaczyłam zęby Paula, to mi kopara opadła. A koleżanka mi właśnie mówiła że tam jakość i ceny dentystów są tragiczne. Więc jak tylko przyjadą do Polski to w pierwszej kolejności załatwiają sobie wizyty u zębologa. Dopiero polski lekarz doprowadził Paulowi zęby do ładu.:tak:

Jestem...
po weekendowo... Wyjątkowo jakoś przemiły ten weekend. Mąż spędził całą sobotę z Zuzką i od razu lepiej.... Już się dziewczyna potrafi ode mnie odkleić i lata za tatusiem, tato to, tato tamto...:-D
W sobote pilnowałam dzieciaki mojej koleżanki bo oni szli na wesele... Ależ oni mają nudne te dzieci;-) Cały mój pobyt przespali... Nawet pobudki na mleko żadne nie zrobiło:-D wynudziłam się, naoglądałam telewizji i o 2 wrócili.

Jeśli chodzi o remonty to podłapałam bakcyla. Wymyśliłam sobie że jak sprzedam Zuzkowy fotelik do karmienia to będzie w pokoju wiecej miejsca i komode sobie kupię. Pól niedzieli spędziliśmy na poszukiwanie wymyślonego przeze mnie mebelka i d... Mam juz komode z Ikei, więc chciałam taką samą, ale.... nie ma już w tym kolorze. Olchy już nie ma i nie będzie....nigdy:wściekła/y:

Zuzka sie przebudizła i wyje przez sen...:baffled:

Anielka,no super ze weekend udany i ze tatus taki popularny:)Wielkie ufff dl aCiebie:DDD
No i faktycznie problem z ta komoda...

Wkleilam trzy zdjatka na zamknietym z oceanarium,troche ciemno ale zawsze cos :p

Tyle miałam Wam do napisania... a tu...
Zuzka obudziła się z mega wyciem.... darła się pół godziny i nie mogłam jej uspokoić. I tulenie, głaskanie, szeptanie, w końcu olewanie nic nie dało. Histeria na całego....
I nie wiem o co poszło:no: dalsze popołudnie tak bardzo marudne i upierdliwe, jak jeszcze nigdy....
teraz położona spać też coś pojękuje i stęka....
ja padam na ryjek....
Niech jutro będzie już lepiej....​

reklama
Miło męczący dzień za nami. Lecę trochę z nóg...
Fotkę szlachcica mam i obiecuję wrzucić ;-)
Piotruś wstał po drzemce z gorączką :baffled: Do wieczora utrzymywała się ok. 38,5 - na noc dostał nurofen, mam nadzieję że jutro będzie ok...
Dobrej nocki!

Do góry