anni
Fanka BB :)
No ruch tu jak w ulu
Hop hop dziewczyny!!!
Izka - spokojnie, spokojnie... Nie dziwie sie Tobie, ze sie denerwujesz, ale niestety nerwami nic sie nie wskora w takiej sytuacji. Ach... Wspolczuje Ci.
Badz cierpliwa
Kachasek - no poprostu superowo
- jakie ty masz ekscytujace zycie teraz ;-)
Do kiedy masz sobie dawac te zastrzyki?
U nas jakos takos. Su przechodzi jakis okres buntu
Normalnie wymiekkam czasami. Poza tym to wszyscy rozchorowalismy sie ostatnio i taaakk...
Pracy mam bardzo duzo - co jest dobre, ale zastanawiam sie kiedy padne trupem
Choc przyznam, ze lubie pracowac dla siebie i jestem przeszczesliwa, ze tak sie to kreci.
aa Su zaczela sypiac do 7 rano tyle ze kot zaczal wstawac o 6. I taaaakkk...hehehe
Nio to tyle.
Hop hop dziewczyny!!!Izka - spokojnie, spokojnie... Nie dziwie sie Tobie, ze sie denerwujesz, ale niestety nerwami nic sie nie wskora w takiej sytuacji. Ach... Wspolczuje Ci.
Badz cierpliwa

Kachasek - no poprostu superowo
- jakie ty masz ekscytujace zycie teraz ;-)
Do kiedy masz sobie dawac te zastrzyki?
U nas jakos takos. Su przechodzi jakis okres buntu
Normalnie wymiekkam czasami. Poza tym to wszyscy rozchorowalismy sie ostatnio i taaakk...Pracy mam bardzo duzo - co jest dobre, ale zastanawiam sie kiedy padne trupem
Choc przyznam, ze lubie pracowac dla siebie i jestem przeszczesliwa, ze tak sie to kreci.aa Su zaczela sypiac do 7 rano tyle ze kot zaczal wstawac o 6. I taaaakkk...hehehe
Nio to tyle.
ale w sumie nie narzekam;-)
) tak więc dziś króluje chleb z serem żółtym
tzn w Niemczech zjada np. samą skórkę
.
muszę wyjść ochłonąć co by młoda klapsiora nie zaliczyła
bo u nas prawie, ale jednak jeszcze nie....
i oby tak dalej... 

Teś nie wiem co robić, bo dziecko powinno ciepłe zjeść raz dziennie, ale cholera mnie trzaska jak latam za Magdą po chałupie z czymś na widelcu, a Ona mi się kładzie na podłodze twarzą do dołu i musiałabym Ją na siłę podnosić.