reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hihi Esia właśnie mi przypomniałaś, że zważyłam się po powrocie do domu :-p przez cały pobyt w szpitalu przytyłam 30dag :szok::-D
A ty mi tu o alkoholu nie pisz, bo najchętniej bym się schłała do nieprzytomności :-D:zawstydzona/y:
No a z Maksiem to trochę mi przykro, ale cóż takie jest życie :confused2: jak nie z jednej to z drugiej się kopa dostaje :wściekła/y: same o tym najlepiej wiecie. Cieszę się chociaż, że na codzień jestem samodzielna i nie muszę być na niczyjej łasce :-p

reklama
I tu też troszkę ponadrabiam....

Pogoda u nas okrutna, szaro, ponuro... łep mi nawala:szok:

Moje dziecię wstało dziś o 6:szok: No masakra... Ale o 14.30 tupnęłam nogą i kazałam spać. I śpi:-D

Katarzysko już dwa tygodnie ją męczy. Dostałam od lekarki krople do nosa robione w aptece, ale nie da sobie cholera zaaplikować i smarka dalej...:wściekła/y:

Mąż też rozwalony, ale tego do lekarza to wołami nie zaciagną. I też kaszle krwią...

Zdrówka dla wszystkich chorowitków...
I muszę uciekać... obiadek dokończyć...

Ello Panie i panienki, dziewczęta i dziewczynki :) A niech i wasze Małżowiny też mają, pozdrawiam wszystkich serdecznie niniejszym prezentuje naszą córeczkę (nadal bezimienną oprócz ksywy Packman :)
7c5ae84274.jpeg

Packman wazy 1750, zaczeliśmy wczoraj 8-my miesiac mamy sie dobrze i mimo pozycji odwróconej nie pcha sie na zewnatrz czyli jest super!

Pozdrawiamy czerwcówiątka :)

Ej, no, coś nie działa!!! Krzyżyk mi się pokazuje...:-(
A tak w ogóle, to nareszcie, widzę że wczorajszy telefoniczny kop w tyłek zaowocował Twoją dzisiejszą wizytą.:-D Się cieszę baaaaaardzo!

O jaka uśmiechnięta królewna - podobna do mamy ;-):-)

Hej melduję, że żyjemy i miewamy się świetnie, tzn nie chorujemy i humory dopisują, ale czasu brakuje. Czarek od poniedziałku jest przedszkolakiem, adaptacja przebiega dobrze i przedszkolak chodzi i wraca zadowolony.:happy:

Pozdrawiamy wszystkich a dla chorych szybkiego powrotu do zdrowia!

jola przytyłaś w tej ciąży w ogóle ponad wagę samego Zygusia? :sorry:
Sorga jaki Packman fajny :-) A w ogóle - jak tam u Was? Jak się czujesz?
szopka super, że u Was tak pozytywnie :tak:

A my dzisiaj idziemy do lekarza. Ja i J. Ja wciąż mam 35,7-36,1 i straszny katar zawalający zatoki + kaszel i ogólne zdychanie, a J dostał gorączki ponad 38 i umiera. Kuźwa. Zdychamy sobie razem. Na szczęście dzieci nieco lepiej, czyli rozwalają dom na naszych głowach :sorry:

Hej!!!
Sorga fajnie że wszysto w porządeczku :tak: zdjęcia nie obejrzałam dokładnie :zawstydzona/y: nie lubię tych zdjęć z 3d :zawstydzona/y:

Anielka u nas dziś paskudna pogoda :confused2:

Szopka pocieszasz mnie, bo już myślałam, że z dwójką małych dzieci jestem skazana na ciągłe choroby :sorry:

Esiu wyobraź sobie, że tak :-p przytyłam jakieś 5,3kg :-D Zyguś waży jakieś 3kg, cycki pewnie 1kg (więcej niż przed ciążą :-D), a reszta to pewnie wody :-p
A w szpitalu też zdarzało mi się mieć temperaturę 36stopni i wtedy się śmialiśmy, że umieram i zastygam po prostu :-D:laugh2:

Kurcze jutro wizyta u gina :sorry: cykam się strasznie :zawstydzona/y: no i mam problem, bo nie ma mnie kto zaweźć :no: co prawda to tylko ok 300m ale dla mnie to jak maraton :zawstydzona/y::confused2:

reklama
joluś oby to już ostatnia wizyta przed porodem :tak:
No to pięknie przytyłaś :szok: Kurka, patologia na całego! ;-)

Ja już po lekarzu, Antybiotyk na 7 dni + od cholery innych leków. Mam zapalenie oskrzeli, co przy mojej astmie jest mało zabawne :confused2: J podobnie - antybiotyk i torba leków. A jutro przyjdzie pediatra zapisać kolejne leki dla Małgosi - pod wieczór ewidentnie jej się pogorszyło i biedniutka była :-(

Co za czas... Tylko o chorobach Wam marudzę...

Do góry