reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a ja wczoraj do was nie zaglądałam a tu 3 strony do nadrobienia, ładnie sobie urządziłyście hihihi
w każdym razie dziś przyjeżdza patrycja z rzeczami dla maleństwa i dla mnie a z allegro jeszcze nic nie przyszło, wiec będę sie cieszyć tym co ona przywiezie:))))
POgoda nie za piękna ale mam nadzieje że weekend nam wszystkim się uda:*

reklama
Dorotka - dzieki !

Kachasku wybacz wczoraj juz padlam i poszlam spac ;-)
Taa jesli chodzi o mate to jest bardzo mocna - a szkoda bo ja mam taka super duper z agrentyny przywieziona i nawet mam takie cuusss do parzenia jej :no: no ale co sie odwlecze to nie uciecze...hehehe

choc nie udalo mi sie jej jeszcze sprobowac.

Sorga,
pisz co tam nowego nabedziesz dzis :tak:

No widzę że prawdziwe fanki herbatek nam się ujawniły.
A co da napisu "mamy czerwcowe" wydaje mi się ze maja go wszystkie dziewczyny które miały wcześniej jakiś napis które same wpisały,a po otwarciu wątku zamkniętego zostałaon automatycznie zmieniony. A te które nic nie wpisywały mają nadal status według ilości napisanych postów. Sama już nie wiem.

kotek, możliwe:tak: na śmierć zapomniałam o przepisie:szok: , zaraz ci wyślę
anni ja się zastanawiam nad bombillą i całą resztą, bo to eydatek ok 100zł:szok: ale zaszaleję i zażyczę sobie chyba na urodzinki;-)
Sorga u mnie też pogoda do kitu:-( pochwal się później dzisiejszymi nabytkami:-)
jolu ja dopiero wstałam (spałam od 2giej) i też ledwo żyję:no: chyba jednak lepiej spać krócej niż dłużej (wtedy mnie głowa nie boli)

A ja mam chyba dzisiaj studniówkę :-)
Lece po czerwone gacie :-D i stawiam szampana:
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Kachasek zastanawiałam się o jakim przepisie mówisz i też przypomniało mi się po chwili że pewnie chodzi o bezy:-D , ja też zapomniałam i coś mi się wydaje że niedawno śniły mi się bezy i myślałam że jadłam je naprawdę dlatego jakoś nie upominałam się. To się dogadałyśmy hihi;-) .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry